skillzw0w Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 (edited) Aveti link-ul de download in descriere la videoclip Edited January 24, 2020 by skillzw0w
tot3ntanZz Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 (edited) Salut! Îmi plac pariurile sportive și tot ce ține de aceasta. Am început să fac asta nu cu mult timp în urmă și am reușit deja să ajung la înălțimi mari în această afacere, deoarece folosesc cele mai bune case de pariuri, precum https://mightytips.ro/case-de-pariuri/betano/Prin intermediul acestui site puteți găsi numeroase case de pariuri excelente și sfaturi pentru viitoarele meciuri sportive. Edited November 3, 2020 by tot3ntanZz
khain.dev Posted December 15, 2020 Posted December 15, 2020 Iti recomand sa muncesti la cod, e asa de ingrozitor zici ca e facut pe tutoriale.... + nu e destul ca faci reclama la canalul tau de youtube, dar inca mai bagi si reclama la un forum pentru a il descarca, si ca sa il descarci, tre sa te inregistrezi pe forumul ala, cred ca esti lipsit de bun simt.
Recommended Posts