Jump to content

Question

Posted (edited)

Salut, m-am gandit eu sa creez un sistem in care un player sa foloseasca comanda "/createbike" si in acel moment ii apare pe ecran ca bicla lui e in proces de creeare si sa ia freeze in acel timp. Problema este ca nu sunt destul de priceput incat sa-mi dau seama din ce cauza nu ia si unfreeze dupa timpul scurs. Am nevoie de ajutor la asta. 

Edit: Am uitat sa mentionez ca sunt incepator.

asta e script-ul :

YCMD:createbike(playerid, params[], help) {
    if(!PlayerToPoint(20.0, playerid, 1800.7952,-1863.8851,13.5745)) return SCM(playerid, COLOR_GREY, "Nu esti in zona spawn-ului !");
    if(IsPlayerInAnyVehicle(playerid)) return SCM(playerid, COLOR_LGREEN, "Eroare: Nu poti aceasta comanda dintr-un vehicul!");
    GameTextForPlayer(playerid,"~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~w~YOUR BIKE IS IN THE PROCESS OF BEING  CREATED...",15000,3);
    TogglePlayerControllable(playerid, 0);
    new Float:X,Float:Y,Float:Z;
    GetPlayerPos(playerid, X,Y,Z);
    SetTimerEx("Carspawn", 12000, 0, "d", playerid);
    new carid = CreateVehicleEx(510, X,Y,Z, 0.0, 1, 1, 300);
    Gas[carid] = 100;
    SetVehicleNumberPlate(carid, "AdmCar");
    Carspawn[carid] = carid;
    Freezed[playerid] = 1;
    return 1;

Edited by Florin.279

9 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

o posibila problema ar fii ca tu nu ai setat un timer la freeze, adica ii dai freeze si atat, pe o perioade nedeterminata(adica permanent)

• 0
Posted
Acum 2 minute, fl1ckq a spus:

o posibila problema ar fii ca tu nu ai setat un timer la freeze, adica ii dai freeze si atat, pe o perioade nedeterminata(adica permanent)

Acel "12000" nu este timer-ul ?

• 0
Posted
1 minute ago, Florin.279 said:

Acel "12000" nu este timer-ul ?

ba da, dar din cate cred eu functia carspawn doar spawneaza masina, nu iti da si freeze(depinde cum ai facut-o tu) deci trebui sa pui timer la freeze

• 0
Posted
Chiar acum, fl1ckq a spus:

ba da, dar din cate cred eu functia carspawn doar spawneaza masina, nu iti da si freeze(depinde cum ai facut-o tu) deci trebui sa pui timer la freeze

deci sa inteleg ca trebuie sa scot acel "Carspawn" de acolo si sa las doar timer-ul de dupa el ?

• 0
Posted
3 minutes ago, Florin.279 said:

deci sa inteleg ca trebuie sa scot acel "Carspawn" de acolo si sa las doar timer-ul de dupa el ?

functia carspawn ar trebui doar sa spawneze masina dupa perioada de timp alesa de tine, deci nu ai treaba cu ea
pune timer la freeze si ar trebui sa mearga

• 0
Posted
Acum 2 minute, fl1ckq a spus:

functia carspawn ar trebui doar sa spawneze masina dupa perioada de timp alesa de tine, deci nu ai treaba cu ea
pune timer la freeze si ar trebui sa mearga

Deci in loc de "Carspawn" pun "freeze" , nu ? 

Daca nu e asa imi poti explica cum se face, te rog ? 

• 0
Posted
Just now, Florin.279 said:

Deci in loc de "Carspawn" pun "freeze" , nu ? 

Daca nu e asa imi poti explica cum se face, te rog ? 

ceva de genu, nu sunt nici eu chiar atat de experimentat dar incearca asa, daca nu merge cere ajutorul unui user mai exeprimentat in pawn

• Like 1
  • 0
Posted
Acum 13 minute, fl1ckq a spus:

ceva de genu, nu sunt nici eu chiar atat de experimentat dar incearca asa, daca nu merge cere ajutorul unui user mai exeprimentat in pawn

Am rezolvat, problema era ca eu trebuia sa pun timer pentru cand sa ia unfreeze acel player. 

asta e forma corecta :

SetTimerEx("UnFreezeStation", 12000, false, "i", playerid);

Multumesc oricum de ajutor !

• 0
Posted
1 hour ago, Florin.279 said:

Am rezolvat, problema era ca eu trebuia sa pun timer pentru cand sa ia unfreeze acel player. 

asta e forma corecta :

SetTimerEx("UnFreezeStation", 12000, false, "i", playerid);

Multumesc oricum de ajutor !

n-ai pentru ce, felicitari pentru ca ai rezolvat problema!