knyex Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 Va salut pe toti cititorii acestui topic, care vor fi :) Dupa cum am precizat in titlu caut un scripter cu care sa fac un parteneriat pentru crearea unei comunitati. Eu voi veni si voi suporta toata investitia si cheltuielile ce vor fi si vor urma.Atat pentru hosting si licenta ipb pana la reclama de pe YT. As dori sa ma intervin in piata cu un GM de tip RPG, ce ar avea sisteme ce se cauta acum si unele unice ce pot prinde la public. Orice doritor care are un GM sau edit-ul unui GM si doreste sa ne implicam impreuna in aceasta nisa va rog sa raspundeti topicului sau sa ma contactati prin PM , iar mai apoi va voi da eu un id sau alte date de contact unde putem discuta mai pe indelete. Astept raspunsurile si PM-urile voastre.
LucaAdv Posted August 31, 2018 Posted August 31, 2018 Ma ofer. Citat Cauti un scripter de calitate? PM sau : Discord : LucaAdv#9084 Doresc un om cu seriozitate si macar 5 - 10 e psf sa ieie promovare la Server! Multumesc!
Arabu Posted August 31, 2018 Posted August 31, 2018 UP 1 YouTube : Click Redirect Channel Discord : Arabu#9330 Canal Discord : Click To Join Facebook : Click Facebook Instagram : Click Instagram Skype : Mita.Official Respectă și vei fi respectat !
Strom Tuts Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 Adauga-ma pe skype: irinel.sandu2. Sau facebook: fb.com/stromw0w
Recommended Posts