dragoscata Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 am si eu nevoie de un pic de ajtor folosesc un gm burned si as vrea sa schimb ds plus masinile cand cumperi sa se spawneaza ap de ds un mic video cv daca ami puteti da MULTUMESC!!!!!
KB.HERO Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 Ai de lucru daca vrei sa muti ds Încearcă să fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes.
valivaly96 Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 Acum 9 minute, dragoscata a spus: am si eu nevoie de un pic de ajtor folosesc un gm burned si as vrea sa schimb ds plus masinile cand cumperi sa se spawneaza ap de ds un mic video cv daca ami puteti da MULTUMESC!!!!! Incepi de la comanda de cumparare si urmaresti variabilele ca sa schimbi coordonate in tot sistemul. Nu cred ca exista un tutorial de modificare al ds-ului
dragoscata Posted June 29, 2018 Author Posted June 29, 2018 Acum 2 minute, valivaly96 a spus: Incepi de la comanda de cumparare si urmaresti variabilele ca sa schimbi coordonate in tot sistemul. Nu cred ca exista un tutorial de modificare al ds-ului ok si cordonatele un se spawneaza masina dupa ce o cumperi sti unde gasesc sa schimbi si akolo
valivaly96 Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 (edited) Acum 10 minute, dragoscata a spus: ok si cordonatele un se spawneaza masina dupa ce o cumperi sti unde gasesc sa schimbi si akolo Dupa ce apasa pe texdraw-ul "buy" acolo e posibil sa fie coordonatele sau intr-o functie care se apeleaza cand apesi pe buy Edited June 29, 2018 by valivaly96
Recommended Posts