kenveloo Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 Am si eu 2 intrebari, sunt cam praf in domeniu si daca poate sta cineva sa explice apreciez :). Am stat o ora sa caut pe google/ytb si nu am gasit nimic. 1. Cum pot modifica gradele de pe server? Am luat un gm si admin 8 e fondator si sa zicem ca vreau sa il schimb in Scripter. 2. Pe gm sunt multe chestii la spawn gen Bine ati venit pe x! Cum pot modifica numele atat in tutorial si la spawn? *Multumesc anticipat :).
KB.HERO Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 11 minutes ago, kenveloo said: Am si eu 2 intrebari, sunt cam praf in domeniu si daca poate sta cineva sa explice apreciez :). Am stat o ora sa caut pe google/ytb si nu am gasit nimic. 1. Cum pot modifica gradele de pe server? Am luat un gm si admin 8 e fondator si sa zicem ca vreau sa il schimb in Scripter. 2. Pe gm sunt multe chestii la spawn gen Bine ati venit pe x! Cum pot modifica numele atat in tutorial si la spawn? *Multumesc anticipat :). 1. Lasa rindul aici si modificam 2.in loc de textul ala inlocuieste rpg.nume-server.ro cu numele sv tau Încearcă să fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes.
valivaly96 Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 1 oră în urmă, kenveloo a spus: Gradele le editez eu tu numa zimi cum Unde apar gradele? Ca nu stim exact.(cumva pe /admins ?)
kenveloo Posted June 29, 2018 Author Posted June 29, 2018 (edited) Ok Edited June 29, 2018 by kenveloo
valivaly96 Posted June 30, 2018 Posted June 30, 2018 Acum 15 ore, kenveloo a spus: Nu mai stiu ca nu-s acasa Video cu gm: Nu am ce face cu videoclipul de prezentare. Daca nici tu nu stii unde vrei sa faci modificari e naspa...
kenveloo Posted June 30, 2018 Author Posted June 30, 2018 Se poate da t.c ca am gasit si am modificat.
kenveloo Posted June 30, 2018 Author Posted June 30, 2018 FaNel m-ai putea ajuta la ceva hai pm sau da-mi fb
Recommended Posts