Davidoff7776 Posted April 1, 2018 Posted April 1, 2018 (edited) Salut! Ma apuc sa fac un Saints Edit. Este primul meu edit (cu care vreau sa ajung departe) așa că nu fiți răutăcioși. As dori sa aflu ce buguri sunt, sisteme ce trebuie refăcute, vulnerabilități, etc. De asemenea as dori sa-mi dați niste sugestii cu ce sa adaug in el. Știu că sunt multe de făcut la acest gm, dar, sincer nu-mi place sa iau gm burned sau orice alt gm gata făcut deoarece vreau sa depun și eu putina munca. Va spun sincer că dacă îmi veți spune un singur lucru din cele enumerate, voi face o comanda /credits in care cu siguranță va fi prezent și numele vostru. Mulțumesc anticipat! Edited April 1, 2018 by Davidoff7776
MachuPicchu Posted April 1, 2018 Posted April 1, 2018 Cred că ar trebuii ca prima oară să-l treci pe o versiune de MYSQL mai nouă.
Davidoff7776 Posted April 1, 2018 Author Posted April 1, 2018 Acum 42 minute, Alpheus a spus: Cred că ar trebuii ca prima oară să-l treci pe o versiune de MYSQL mai nouă. Ms de sfat. Altceva?
Recommended Posts