bogdaNNNNN Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 Salut! Are cineva o functie gen cum e pe Ruby? Cand un player iese din casa, sa nu mai poata intra pentru un numar X de secunde. Multumesc frumos.
valivaly96 Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 (edited) Acum 16 ore, bogdaNNNNN a spus: Salut! Are cineva o functie gen cum e pe Ruby? Cand un player iese din casa, sa nu mai poata intra pentru un numar X de secunde. Multumesc frumos. Pai cand iese din casa apasand o tasta sau folosind o comanda pui o variabila pe 1, gen antiabuz[playerid]=1; setezi un timer de X secunde care va pune variabila de mai sus pe 0; o secunda =1000ms cand setezi timerul. de exeplu pt 5 secunde pui 5000 s.a.m.d Si cand jucatorul apasa tasta pt intrare sau foloseste comanda faci o verificare if(antiabuz[playerid]==1) return SCM(playerid,culoare,"Nu poti intra intr-un interior decat odata la X secunde"); Edited February 25, 2018 by valivaly96
cristiviteza Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 (edited) pui in variabilele playerului, pinfo cred ca ai sau cv de genu, AntiSpam. Cand iese din casa, PInfo[playerid][AntiSpam] = gettime(); la comanda sau buton pui new _SpamTime, _string[64]; if(gettime() - PInfo[playerid][AntiSpam] < 5) { if(gettime() - Pinfo[playerid][AntiSpam] == 0) _SpamTime = 5; else if(gettime() - Pinfo[playerid][AntiSpam] == 1) _SpamTime = 4; else if(gettime() - Pinfo[playerid][AntiSpam] == 2) _SpamTime = 3; else if(gettime() - Pinfo[playerid][AntiSpam] == 3) _SpamTime = 2; else if(gettime() - Pinfo[playerid][AntiSpam] == 4) _SpamTime = 1; //--------------------------------------------------------------------------------------------------- format(_string, sizeof(_string), "Poti sa intri intr-o casa in %d secunde!", _SpamTime), SendClientMessage(playerid, 0xFF0000AA, _string); } configurezi tu cum ai, eu ti-am dat un model Edited March 3, 2018 by cristiviteza
Recommended Posts