MihaiADV Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 Salut am si eu o problema la sistemu de paint , gen cateodata nu imi arata playerii pe mapa , si cateodata nu imi incepe urmatoarea runda , gen ramane " Paintball Round Start 00:01 " si ramane asa. Daca aveti nevoie de o sursa spuneti voi ca eu nu stiu de unde sa o dau. Discord: MihaiADV#2962 Server discord Developers: click Server discord RAGE:MP: click Status project RAGE:MP (site): click
Edw24 Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 Acum 23 ore, Stroe Mihai a spus: Salut am si eu o problema la sistemu de paint , gen cateodata nu imi arata playerii pe mapa , si cateodata nu imi incepe urmatoarea runda , gen ramane " Paintball Round Start 00:01 " si ramane asa. Daca aveti nevoie de o sursa spuneti voi ca eu nu stiu de unde sa o dau. Salut, sunt multe posibilitiati...cred ca folosesti gamemode bigzone..si acel gamemode este "instabil", te sfatui sa-ti schimbi sistemul. Facebook: <CLICK> YouTube: <CLICK> ############### Tutorial modificarea vitezei vehiculelor Include sistem drop air Best speedometer
MihaiADV Posted January 23, 2018 Author Posted January 23, 2018 1 oră în urmă, Eduard69 a spus: Salut, sunt multe posibilitiati...cred ca folosesti gamemode bigzone..si acel gamemode este "instabil", te sfatui sa-ti schimbi sistemul. Folosesc GM First Game (Big-Zone edit ) sv a avut 150/150 100/100 , ce gm sa folosesc ?? ceva si usor de lucrat pe el as dorii {NU SAINTS] Discord: MihaiADV#2962 Server discord Developers: click Server discord RAGE:MP: click Status project RAGE:MP (site): click
ASGOOD Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 29 minutes ago, Stroe Mihai said: Folosesc GM First Game (Big-Zone edit ) sv a avut 150/150 100/100 , ce gm sa folosesc ?? ceva si usor de lucrat pe el as dorii {NU SAINTS] Orice altceva in afara de BigZone. Iti recomand un Edison. asgood.ro
Edw24 Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 Acum 22 ore, Stroe Mihai a spus: Folosesc GM First Game (Big-Zone edit ) sv a avut 150/150 100/100 , ce gm sa folosesc ?? ceva si usor de lucrat pe el as dorii {NU SAINTS] GameMode-ul meu rpg.thug.ro 1.7, e postat in sectiunea gamemode ai putea edita pe el. Facebook: <CLICK> YouTube: <CLICK> ############### Tutorial modificarea vitezei vehiculelor Include sistem drop air Best speedometer
MihaiADV Posted January 23, 2018 Author Posted January 23, 2018 Acum 39 minute, Eduard69 a spus: GameMode-ul meu rpg.thug.ro 1.7, e postat in sectiunea gamemode ai putea edita pe el. il stiu dar am auzit ca este cam greu de lucrat pe el si pnm , plus ca nuj sa rezolv bugu ala de la /ajail de te tot respawnweaza Discord: MihaiADV#2962 Server discord Developers: click Server discord RAGE:MP: click Status project RAGE:MP (site): click
matthew. Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 (edited) Poti incepe sa lucrezi pe Saints Network sau gamemod-ul lui Edison. De asemenea, poti invata sa scriptezi pe new.pwn, facand scripturi singur, cu ajutorul unor tutoriale etc. Edited January 23, 2018 by webby 1
MihaiADV Posted January 23, 2018 Author Posted January 23, 2018 Acum 21 minute, webby a spus: Poti incepe sa lucrezi pe Saints Network sau gamemod-ul lui Edison. De asemenea, poti invata sa scriptezi pe new.pwn, facand scripturi singur, cu ajutorul unor tutoriale etc. mai exact ce de la Edison ? Discord: MihaiADV#2962 Server discord Developers: click Server discord RAGE:MP: click Status project RAGE:MP (site): click
Nesqu1k. Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 Dacă vrei să-ți faci un server , recomand să incepi pe Saints Network sau pe gamemode-ul lui Edison 2017 CLICK CA SA INTRII LA GAMEMODE-UL LUI EDISON ! 1
Edw24 Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 La 1/23/2018 la 11:29, Stroe Mihai a spus: il stiu dar am auzit ca este cam greu de lucrat pe el si pnm , plus ca nuj sa rezolv bugu ala de la /ajail de te tot respawnweaza Te pot ajuta la bug-ul de la ajail Facebook: <CLICK> YouTube: <CLICK> ############### Tutorial modificarea vitezei vehiculelor Include sistem drop air Best speedometer
MihaiADV Posted January 24, 2018 Author Posted January 24, 2018 Acum 9 minute, Eduard69 a spus: Te pot ajuta la bug-ul de la ajail ok il pun pe host si ma apuc eu sa editez cate ceva prin el. Versiunea aia 1.9 nu o dai ??? Discord: MihaiADV#2962 Server discord Developers: click Server discord RAGE:MP: click Status project RAGE:MP (site): click
Edw24 Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 Acum 22 ore, Stroe Mihai a spus: ok il pun pe host si ma apuc eu sa editez cate ceva prin el. Versiunea aia 1.9 nu o dai ??? Acea versiune e scoasa la vanzare pe 25 lei. Facebook: <CLICK> YouTube: <CLICK> ############### Tutorial modificarea vitezei vehiculelor Include sistem drop air Best speedometer
MihaiADV Posted January 24, 2018 Author Posted January 24, 2018 Chiar acum, Eduard69 a spus: Acea versiune e scoasa la vanzare pe 25 lei. aaa am inteles. ok atunci iti voi cere ajutoru la acel bug. Discord: MihaiADV#2962 Server discord Developers: click Server discord RAGE:MP: click Status project RAGE:MP (site): click
Recommended Posts