KoBBy Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 Versiunea 0.3.8 a fost anulata, mai multe detalii: http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=647966 Vreau sa stiu care este parerea voastra.
KoBBy Posted January 18, 2018 Author Posted January 18, 2018 Acum 14 minute, DrooM. a spus: Putin imi pasa. Oricum era praf. Am aceeasi parere.
skillzw0w Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 Acum 15 ore, DrooM. a spus: Putin imi pasa. Oricum era praf.
Sombra Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 Hmm.. Era interesanta treaba cu skin-urile. Ce sa zic, baietii stiu ce fac, cred ca si-a analizat miscarile bine intainte. Prostia a fost ca a lansat beta-ul, s-a aruncat cu capul inainte si ownerii de servere au facut la fel, si au mutat tot pe 0.3.8. Vedem ce o fi de acum inainte.
matthew. Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 Nu va inteleg, voi ati citit tot ceea ce scria in topic? Da, versiunea 0.3.8 a fost anulata, adica nu va fi lansata ca si un 'main branch', ci va fi lansata ca o versiune optionala pentru 0.3.7. Noua versiune de 0.3.7 se va numi 0.3.7-DL si va contine codul de la 0.3.8 (care nu este relatat cu codul de 'custom model downloading', dar acest feature: 'custom model downloading' va fi integrat in noua versiune de SA:MP: 0.3.7-DL + o lista separate de servere: adica, acest client va contine doar serverele ce ruleaza 0.3.7-DL, iar cei ce detin acest client nu vor putea juca pe serverele 0.3.7 normale). SA-MP 0.3.8 va ramane incarcat pe site si se va putea descarca si utiliza.
Recommended Posts