KB.HERO Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 (edited) //============================== GameMode =============================================================================================== //=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-==-=-==-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= //-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------// //------------------------------- Primul nume de la GM el se numeste BloWn RPG ------------------------------------------------------------------------------------------------ //--------- Versiune: V5.0---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- //--------- Mod : RPG ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- //--------- Factiuni: 18 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- //--------- Creator : George12 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- //--------- Gamemode updatat de :George12 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- //--------- Multumiri: George12---------------------------------------------------------------------------- //--------- Tester: ---------------------------------------------------------------------------------------------------- //--------- Respecta ---------------------------------------------------------------- //--------- Multumiri speciale: ------------------------------------------------------------------------ //--------- Va rog sa pastrati CREDITELE !! ----------------------------------------------------------------------------------------------- //=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-===-======-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- Ma gindit sa postez acest gm BloWn RPG v3.2 sunt si citeva sisteme bune va las pe voi sa descoperiti mai departe,baza este inclusa in el link:http://www.mediafire.com/file/6z66d96op665ldf/BloWn RPG V3.2.rar baza de date:http://www.mediafire.com/file/qgypvqeuqudhhm3/blown.sql Edited January 4, 2018 by KB.HERO Încearcă să fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes.
KB.HERO Posted January 4, 2018 Author Posted January 4, 2018 (edited) imd pun si un link cu baza Edited January 4, 2018 by KB.HERO Încearcă să fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes.
KB.HERO Posted January 4, 2018 Author Posted January 4, 2018 numa ce am pus un link cu baza de date Încearcă să fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes.
DoveR Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 1 hour ago, KB.HERO said: numa ce am pus un link cu baza de date frumos gm respect #
KB.HERO Posted January 4, 2018 Author Posted January 4, 2018 1 hour ago, BigZell said: Dar dc îmi pică trebuie sa introduci citeva resrtricti Încearcă să fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes.
KB.HERO Posted January 4, 2018 Author Posted January 4, 2018 1 hour ago, BigZell said: Și de unde le introduc help te rog depinde la ce pica daca pica la % introdu la antisqlejection "%" Încearcă să fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes.
BigZell Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 Nu eu cand deschid consola și intru in gta nu îmi apare aia de login și când zice connect join mi se închide consola
xLex Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 1 oră în urmă, DoveR a spus: frumos gm respect # Pe bune... ? Dover ... stim cu totii ca esti KB.HERO... presupun ca pe langa recomandari iti mai dai si +1 ... ? În fine Bun GM ul pacat ca a ajuns pe net.. 9/10 pt Gm 10/10 pt munca lui George si 0/10 pt ca l-ai postat
Alper. Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 schimba link ca asta nu mrg oricum +1 Dangerous File Blocked The file you attempted to download was determined to be dangerous. For your protection, MediaFire does not enable distribution of dangerous files. Still have questions, or think we've made a mistake? Please contact support for further assistance.
KB.HERO Posted January 4, 2018 Author Posted January 4, 2018 2 hours ago, xLex said: Pe bune... ? Dover ... stim cu totii ca esti KB.HERO... presupun ca pe langa recomandari iti mai dai si +1 ... ? ce ? Încearcă să fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes.
KB.HERO Posted January 4, 2018 Author Posted January 4, 2018 1 hour ago, SUSANU said: Nu merge link merge link Încearcă să fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes.
Alper. Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 Acum 23 minute, KB.HERO a spus: merge link nu mrg ca zice ca sunt virusi si te rugam macar schimba link
Alper. Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 Dangerous File Blocked The file you attempted to download was determined to be dangerous. For your protection, MediaFire does not enable distribution of dangerous files. Still have questions, or think we've made a mistake? Please contact support for further assistance.
.SmoKe. Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 KB.HERO, daca esti ce-l pe care il stiu e vai de capul tau. =]]
KB.HERO Posted January 4, 2018 Author Posted January 4, 2018 14 minutes ago, .SmoKe. said: KB.HERO, daca esti ce-l pe care il stiu e vai de capul tau. =]] adica? Încearcă să fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes.
Recommended Posts