xView Posted December 26, 2017 Posted December 26, 2017 (edited) Salut, astazi va voi invata sa faceti un sistem de login fara o baza de date, tin sa mentionez ca parolele sunt salvate in scriptfiles>iRegister>Users iar parolele sunt criptate din motive de securitate pentru a nu se putea fura conturile. Va rog sa raportati orice problema gasita Sa incepem... Pasul 1: Descarcam resursele necesare. Pasul 2: Dezarhivam resursele in folderul in care avem serverul. Pasul 3: Deschidem fisierul server.cfg, iar acolo editam urmatoarele: filescripts ireg. Instalarea este completa, modificarile vor fi aduse dupa primul restart Acum sistemul este instalat si gata de utilizat, nu vreau sa aud "Se gaseste pe net" este facut de la 0. Multumesc pentru atentie, daca ma sustii si ti-am fost de folos nu uita de +1. Edited December 26, 2017 by View404 Bot developer (Discord): https://discordapp.com/oauth2/authorize?client_id=584989992481193989&scope=bot&permissions=8 Web Developer (Disponibil pentru proiecte noi, experienta de 3 ani in php, mysql si web design) Scripter SA:MP (Am reinceput sa lucrez in domeniul acesta pentru a sustine comunitatea de samp dupa o pauza de 2 ani)
KB.HERO Posted December 26, 2017 Posted December 26, 2017 salut +1 ,am vrut sate intreb daca ma poti ajuta cu scripterul +1 Încearcă să fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes.
dabarthing Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 Nu merge, am dat extract la serverul meu... YouTube: Aici Discord: David.#7643 Twitch: Aici
Recommended Posts