PANDA1132001 Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Am sa va prezint un gamemode la care am lucrat ceva vreme ! #acest gm este edit de la gm-ul S-Zone ! nu este facut de la 0 si nu detine comenzi ascunse! #m.am decis sa postez acest gm pentru scripteri incepatori ce vor sa inceapa un sv de samp #UPDATE : maping nou si frumos ! ,hotel in samp /hotel /exithotel , /santa , /update /skate /lottery /spanzuratoarea /premiumname (text premium pe veh) /colormatch #dialog admin schimbat ! , crescuta economia la joburi , modificat giftbox , sters quest,monster A in ds, la /shop apare gold in loc de premium ,dialogul name / Gold-#zone a fost modificat ! VA LAS SA DESCOPERITI VOI RESTUhttps://imgur.com/a/WyNJU <<<pozele <<<SPER SA VA BUCURATI DE ACEST GM LA CARE AM LUCRAT IL POSTEZ DEOARECE VREAU SA FAC UN EDIT MULT MAI FRUMOS DECAT ASTA ! FILESCRIPTURILE DIN FOLDER TREBUIE PUSE IN FILESCRIPT DIN SERVER.CFG DACA VA PLACE ACEST GM VA ROG SA PASTRATI CREDITELE MAI DEPARTE http://www56.zippyshare.com/v/xcOdzNc7/file.html 1
andreisaass Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 nici nu merge /roll nici nu merge /colormatch
andreisaass Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 macar daca arati pozele si zici baga-le fratele meu
PANDA1132001 Posted December 3, 2017 Author Posted December 3, 2017 frate merge tot daca tu nu sti sa pui fs e treaba ta :))) sall
tHe Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 (edited) Am sa il testez . Edited December 3, 2017 by tHe
tHe Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 14 hours ago, PANDA1132001 said: Am sa va prezint un gamemode la care am lucrat ceva vreme ! #acest gm este edit de la gm-ul S-Zone ! nu este facut de la 0 si nu detine comenzi ascunse! #m.am decis sa postez acest gm pentru scripteri incepatori ce vor sa inceapa un sv de samp #UPDATE : maping nou si frumos ! ,hotel in samp /hotel /exithotel , /santa , /update /skate /lottery /spanzuratoarea /premiumname (text premium pe veh) /colormatch #dialog admin schimbat ! , crescuta economia la joburi , modificat giftbox , sters quest,monster A in ds, la /shop apare gold in loc de premium ,dialogul name / Gold-#zone a fost modificat ! VA LAS SA DESCOPERITI VOI RESTUhttps://imgur.com/a/WyNJU <<<pozele <<<SPER SA VA BUCURATI DE ACEST GM LA CARE AM LUCRAT IL POSTEZ DEOARECE VREAU SA FAC UN EDIT MULT MAI FRUMOS DECAT ASTA ! FILESCRIPTURILE DIN FOLDER TREBUIE PUSE IN FILESCRIPT DIN SERVER.CFG DACA VA PLACE ACEST GM VA ROG SA PASTRATI CREDITELE MAI DEPARTE http://www56.zippyshare.com/v/xcOdzNc7/file.html Frumos. Recomand.
PANDA1132001 Posted December 3, 2017 Author Posted December 3, 2017 va astept pe serverul eu sa il testati 188.212.100.79:7777
tHe Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 4 minutes ago, PANDA1132001 said: va astept pe serverul eu sa il testati 188.212.100.79:7777 dai admin?
tHe Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 4 minutes ago, PANDA1132001 said: va astept pe serverul eu sa il testati 188.212.100.79:7777 nu merge, zice retrieving information
tHe Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 15 hours ago, PANDA1132001 said: Am sa va prezint un gamemode la care am lucrat ceva vreme ! #acest gm este edit de la gm-ul S-Zone ! nu este facut de la 0 si nu detine comenzi ascunse! #m.am decis sa postez acest gm pentru scripteri incepatori ce vor sa inceapa un sv de samp #UPDATE : maping nou si frumos ! ,hotel in samp /hotel /exithotel , /santa , /update /skate /lottery /spanzuratoarea /premiumname (text premium pe veh) /colormatch #dialog admin schimbat ! , crescuta economia la joburi , modificat giftbox , sters quest,monster A in ds, la /shop apare gold in loc de premium ,dialogul name / Gold-#zone a fost modificat ! VA LAS SA DESCOPERITI VOI RESTUhttps://imgur.com/a/WyNJU <<<pozele <<<SPER SA VA BUCURATI DE ACEST GM LA CARE AM LUCRAT IL POSTEZ DEOARECE VREAU SA FAC UN EDIT MULT MAI FRUMOS DECAT ASTA ! FILESCRIPTURILE DIN FOLDER TREBUIE PUSE IN FILESCRIPT DIN SERVER.CFG DACA VA PLACE ACEST GM VA ROG SA PASTRATI CREDITELE MAI DEPARTE http://www56.zippyshare.com/v/xcOdzNc7/file.html Hotelul a avut un bug. La comanda /exithotel nu te baga in virtual world 0. L-am fixat eu. A mai avut 5-6 buguri. Oricum felicitari. Daca vrei iti dau pm cu versiunea fara buguri si o postezi aici.
Gicu Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 1 oră în urmă, tHe a spus: Hotelul a avut un bug. La comanda /exithotel nu te baga in virtual world 0. L-am fixat eu. A mai avut 5-6 buguri. Oricum felicitari. Daca vrei iti dau pm cu versiunea fara buguri si o postezi aici. Vreau eu terog frumos pls vreau si eu sami deschid svr si sa fac un edit terog frumos
tHe Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 3 minutes ago, Gicu said: Vreau eu terog frumos pls vreau si eu sami deschid svr si sa fac un edit terog frumos ce vrei? versiunea fara buguri?
Gicu Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Acum 1 minut, tHe a spus: ce vrei? versiunea fara buguri? Da terog
tHe Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 2 minutes ago, Gicu said: Da terog mai am ceva de lucrat la el, iti voi da pm cand termin.
Gicu Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Acum 1 minut, tHe a spus: mai am ceva de lucrat la el, iti voi da pm cand termin. Ok bosule si mersi mult
andreisaass Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 we commanda roll nu merge nici colormahtd
tHe Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 3 minutes ago, NoManPvs said: we commanda roll nu merge nici colormahtd doar comanda /roll nu merge, colormatch merge, nu esti in stare sa bagi un filterscript? daca vrei ti-l dau eu, fs-ul.
andreisaass Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 16 minutes ago, tHe said: doar comanda /roll nu merge, colormatch merge, nu esti in stare sa bagi un filterscript? daca vrei ti-l dau eu, fs-ul. da vreu sa mile dai
Vasile123 Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Acum 48 minute, tHe a spus: ce vrei? versiunea fara buguri? mio dai si mie te rog
tHe Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 1 hour ago, NoManPvs said: da vreu sa mile dai Ai pm !
PANDA1132001 Posted December 4, 2017 Author Posted December 4, 2017 nu e bug zone ! am avut 40/50 playeri ! (188.212.100.79:7777) este un gm bun are versiunea 5.0 gm-ul pe care o sa il postez saptamana viitoare va avea versiunea 7.0
Recommended Posts