mariusflorin Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 (edited) Buna seara , am si eu panel BURNED si vreau sa il conectez la server.. Am intrat in inc si nu gasesc sa il conectez .. Stie cienva cum pot sa il conectez ? va rog mult !1 Edited November 2, 2017 by mariusflorin
0 tHe Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 7 hours ago, mariusflorin said: Buna seara , am si eu panel BURNED si vreau sa il conectez la server.. Am intrat in inc si nu gasesc sa il conectez .. Stie cienva cum pot sa il conectez ? va rog mult !1 ia cauta in inc "config.class.php"
0 mariusflorin Posted November 3, 2017 Author Posted November 3, 2017 15 minutes ago, tHe said: ia cauta in inc "config.class.php" Salut , am trecut tot acolo dar nu merge ..
0 mariusflorin Posted November 3, 2017 Author Posted November 3, 2017 1 minute ago, tHe said: ie panelu buguit iati unu bujjed Da si o sa se potriveasc ? Imi recomanzi vu unu ?
0 mariusflorin Posted November 3, 2017 Author Posted November 3, 2017 Just now, tHe said: imd vad ce sql are. Astept
0 tHe Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 8 minutes ago, mariusflorin said: Burned da-mi pm cu .sql download.
0 InceMan Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 configurarea panel-ului se face doar din app.php FiveGame Lands Pawno Developer, Mapping , Scripter Since 2016
Question
mariusflorin
Buna seara , am si eu panel BURNED si vreau sa il conectez la server.. Am intrat in inc si nu gasesc sa il conectez .. Stie cienva cum pot sa il conectez ?
va rog mult !1
Edited by mariusflorin11 answers to this question
Recommended Posts