eLLemenT_ Posted April 19, 2017 Posted April 19, 2017 Salutare ! Am in plan sa imi deschid o comunitate de SA:MP * 1 Co-Owner (cu experienta, +15 ani si sa detina skype + microfon) * 3 Admini level 1 (experienta, +14 ani, microfon si skype) * 2 support (pentru panel) * 3 beta testeri (ajutor server / panel, la deschidere vor primii Helper level 1) Daca esti capabil sa detii una dintre acele functii, poti chiar acum sa lasi un comentariu la acest topic cu model-ul urmator: [Cele cu * sunt importante] Nume real*: Nick SA:MP*: Varsta*: Rank-ul dorit*: Experienta*: Skype*(trebuie sa ai neaparat un microfon): Detalii despre tine:
Smoz UNICU CEL ADEVARAT Posted April 19, 2017 Posted April 19, 2017 Nume real*:Mihai - Stelian Nick SA:MP*:Smoz Varsta*:18 ani. Rank-ul dorit*:Care il va decide persoana implicit cu comunitatea. Experienta*:Undeva la 8-9 ani. Skype*(trebuie sa ai neaparat un microfon):game.vido, am microfon. Detalii despre tine:Ma numesc Mihai, am 18 ani am de gand sa ma duc la facultatea de Arhelogie, acuma momentan lucrez la o masina ma refer pe partea de customizare, am fost la liceul de mecanica.
eLLemenT_ Posted April 19, 2017 Author Posted April 19, 2017 6 minutes ago, Smoz UNICU CEL ADEVARAT said: Nume real*:Mihai - Stelian Nick SA:MP*:Smoz Varsta*:18 ani. Rank-ul dorit*:Care il va decide persoana implicit cu comunitatea. Experienta*:Undeva la 8-9 ani. Skype*(trebuie sa ai neaparat un microfon):game.vido, am microfon. Detalii despre tine:Ma numesc Mihai, am 18 ani am de gand sa ma duc la facultatea de Arhelogie, acuma momentan lucrez la o masina ma refer pe partea de customizare, am fost la liceul de mecanica. te-am adaugat pe skype sunt ovR.
Smoz UNICU CEL ADEVARAT Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 Acum 10 ore, eLLemenT_ a spus: te-am adaugat pe skype sunt ovR. Ok.
nexxt91 Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 [Cele cu * sunt importante] Nume real*: Alex Nick SA:MP*: AleSso Varsta*: 22 Rank-ul dorit*: - Experienta*: - Skype*(trebuie sa ai neaparat un microfon): am Detalii despre tine: Detin www.pubgaming.top daca esti interesat cauta-ma
Recommended Posts