SloCket Posted March 13, 2017 Posted March 13, 2017 Salutare ! Sunt SloCket, si caut un partener, de preferat scripter pentru a se ocupa de server . Ce experienta am? Inca din 2011 , fondez diferite proiecte , sii ofer oameniilor ce nu dispun de fonduri , posibilitatea de a-si face ceea ce doresc ! Am un "palmares" dragut in spate , diferite comunitati , "maricele" , dar din noiembrie 2015 , detin propria comunitate, ce se tine destul de bine pe picioare ! Am 21 de ani ! Lucrez , pot oferii bani pentru orice in domeniului asta ! Ce vreau sa fac? Imi doresc sa gasesc un om , cu experienta in domeniul samp-ului ! pentru a-si deschide un server ! GM , panel , un start de playeri ce il garanteaza sa fie stabili ! adica pe scurt prieteni ! Nu doresc sa ma contacteze oameni ce au avut servere goale , sii nu stiu cum sa se comporte cu playerii ! Doresc pe cineva capabil sa intretina si sa faca treaba ! Ofer posibilitatea de a va alege hostul de unde vreti ! Ofer posibilitatea de a aduce youtuberi , la alegere, pe care ii voi platii sa va promoveze serverul ! Contact: Skype: last.frag (apare SloCket.) Rog seriozitate ! Multumesc !
ValyYouTube Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Eu,accepta cererea mai sunt scripter la cineva si nu am dat teapa,uite ip-ul serverului acela ,eu sunt scritperul serverului si fondatorul este altcineva ce e pe sv am fost eu, 93.119.25.82:7777
Recommended Posts