Jump to content

4,000,000,000$ OG-Times => Cont T4P

Recommended Posts

Posted

Salut, ofer 4,000,000,000$ pe serverul OG-Times RPG pe un cont de T4P RPG,  de preferat sa aiba premium user, dau dovada si discutam in privat.

Astept fara dai primu sau Pa.

Fac doar cu intermediar cunoscut.

Posted

Mai bine nu fa asta, Time4Play e un server cu sisteme de pe net, og-times macar e structurat si nu condus de niste tigani.

Sau mai bine joaca pe B-GAME unicitate maxima si suntem si in cautare de staff capabil.

• Upvote 1

Posted
6 minutes ago, [RW]Robi said:

Mai bine nu fa asta, Time4Play e un server cu sisteme de pe net, og-times macar e structurat si nu condus de niste tigani.

Sau mai bine joaca pe B-GAME unicitate maxima si suntem si in cautare de staff capabil.

Adica original, mult si degeaba.

Posted
Acum 17 minute, [RW]Robi a spus:

Ti-au pus niste nabi panel-ul tau pe un forum public.

Posted
Acum 3 ore, Eduard FRT a spus:

Ti-au pus niste nabi panel-ul tau pe un forum public.

ha? unde?

Posted
Acum 2 minute, Eduard FRT a spus:

Am vazut pe cacatu ala de comunitate numita p****, sincer nu ma intereseaza atat timp cat panelul este la inceput si il avansez recent aia pentru mine nu e nimic, de la versiunea aia deja am facut alta in care exista tichete si alte optimizari.

Panelul mi-a fost furat deoarece mi-a fost sparta adresa de mail de catre cei de la TrueHost, care aparent sunt tepari, si mi-au luat contul de yahoo si de acolo s-au distrat pe server, pe ftp si alte chestii, imi fine, am rezolvat toate problemele dar tot am iesit in paguba cu 250 de euro, pentru ca mi-au furat contul de steam, acum incerc sa vad daca ma pot ajuta cei de la steam sa  mi-l recuperez.

• 3 weeks later...
  • 2 months later...