Alin ︻芫═─── • Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 (edited) Pozitie : Scripter SaMp, MTA, Cs, Cs:Go, Minecraft metin2 muonline web designer. si alte jocuri Alte detalii : Caut o persoane responsabile si cu ceva timp liber pentru a se ocupa de Scripting configurari SaMp, MTA, Cs, Cs:Go, Minecraft metin2 muonline . si alte jocuri Platforme, web designer: teme ips ipb phpbb smf mybb si multe altele. pentru o firma de hosting castigurile si preturile noi le vom decide vor fi puse in functie de munca care trebuie sa o depuneti. Mapping (masini holdate RPG , Parc de distracti , Primarie , LsPd , Spawn , etc ...) Scripting pentru (Systeme /report , factiuni , ajutor , etc...\) -*(Creare factiuni , DealerShip , Eventuri , etc ...)* GameMode-uri RPG , Stunt , GF , Trucker , Zombie , etc... addonsuri cs, cs:go. cerintele minime sunt 20 ani si cunostinte la un nivel mediu in cea ce priveste pawno addonsuri si altele activitate obligatoriu pe teamspeak3 si hosting zilnic. Nu sunt tepar nu dau teapa nu vreau teapa NoName si Mafia ma cunoaste foarte bine stie cine sunt. Astept pareri raspunsuri care sunt interesati lasati pm pentru mai multe detalii de contact si intrebari. Daca crezi ca esti capabil sa te ocupi de cv serios cautama. Va Multumesc!! Edited November 28, 2016 by Alin ︻芫═─── •
ValyYouTube Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 eu skype:vali.valentin232 Numele de sus estE Valy
Alin ︻芫═─── • Posted November 28, 2016 Author Posted November 28, 2016 Acum 9 ore, ValyYouTube a spus: eu skype:vali.valentin232 Numele de sus estE Valy dupa descriptia pusa pe skipe un nume jicnitor s - - i p - - a (live:vali.valentin232 ) nu cred ca esti persoana potrivita pentru cea ce caut io am nevoie de persoane serioase nu vreau ca clienti mei sa aiba jicniri de la adresa ta. Multumesc!!
ValyYouTube Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 ba nu ala sunt eu eu sutn celalat cu numele de sus Valy 1
S4K Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 mai este valabila oferta? Serverul meu de Discord: Click aici
Alin ︻芫═─── • Posted November 29, 2016 Author Posted November 29, 2016 Acum 2 ore, s4uriK a spus: mai este valabila oferta? sigur ca da cautama pe ts3 ts.ughost.eu
S4K Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 ok, o sa te caut cand ajung acasa. defapt imi dai tu mesaj peste cateva ore ca sa intru pe ts3 sa vb. Serverul meu de Discord: Click aici
Recommended Posts