Addict Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 Salut baieti, ca tot romanu' ma tenteaza si pe mine cum sa imi bag boti pe server, majoritatea serverelor au boti , si m-a trasnit dintr-o data sa bag si eu , problema este ca .. NU STIU cum .. Poate o sa par un copil prost, e cv , dar daca ma puteti ajuta cumva, un link, un tutorial.. As vrea sa apara doar in TAB , sau in cel mai rau caz sa apara si in joc si in TAB si o sa ii pun eu in VW. Multumesc.
M3TrickZz Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 Acum 12 minute, Addict a spus: Salut baieti, ca tot romanu' ma tenteaza si pe mine cum sa imi bag boti pe server, majoritatea serverelor au boti , si m-a trasnit dintr-o data sa bag si eu , problema este ca .. NU STIU cum .. Poate o sa par un copil prost, e cv , dar daca ma puteti ajuta cumva, un link, un tutorial.. As vrea sa apara doar in TAB , sau in cel mai rau caz sa apara si in joc si in TAB si o sa ii pun eu in VW. Multumesc. Salut, cred ca ai gresit forum-ul.. mai incearca la alta masa.
Addict Posted April 25, 2016 Author Posted April 25, 2016 1 minute ago, EquiNox said: RakSampClient. RakSampClient nu mai merge pe 0.3.7
Er0R Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 Acum 1 minut, EquiNox a spus: RakSampClient. Daca stie cum sa il foloseasca
EquiNoxAdv Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 Just now, Addict said: RakSampClient nu mai merge pe 0.3.7 Atunci nu mai baga boti
Recommended Posts