S4K Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 Like & subscribe. Multumesc de sustinere <3 <3 Serverul meu de Discord: Click aici
S4K Posted April 16, 2016 Author Posted April 16, 2016 2 minutes ago, keNN. said: GM Bigzone,sallpa SALLPA Serverul meu de Discord: Click aici
Ainox Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 =))))) ma asteptam la mai mult de la tine, nu sa iei un gamemode de pe net..
S4K Posted April 16, 2016 Author Posted April 16, 2016 53 minutes ago, Ainox said: =))))) ma asteptam la mai mult de la tine, nu sa iei un gamemode de pe net.. Bine zis. Exact de pe net l-am luat, dar update-urile celalte nu se vad. Si apropo tu zici de mine, dar tu?! :))))) Serverul meu de Discord: Click aici
Ainox Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 1 minute ago, s4uriK said: Bine zis. Exact de pe net l-am luat, dar update-urile celalte nu se vad. Si apropo tu zici de mine, dar tu?! :))))) Eu ce? Si nu vad ce update ai facut
S4K Posted April 16, 2016 Author Posted April 16, 2016 De pe net, dar l-am adus la o alta versiune rezolvat bugurile la sistemul de masini personale, rezolvat un bug la clan, adaugat cateva sisteme in /shop. Dar, fiecare cu parerea lui... Serverul meu de Discord: Click aici
Zephyr. Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 Degeaba faci cele mai tare sisteme daca plagiezi bugged la greu nu-si au rostul.
MrAndyAdv Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Fara bugged comanda /friends /members acum ziceati "Ce kkt e aia ma? vrei sa adaug ca e de kkt" Succes dar cam urat gamemode. Achivments: *TOP 5 CONTRIBUITORI <3*
kwnx Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Daca a-ti fi scripteri asa cum va credeti nu a-ti mai copia alte servere.
EquiNoxAdv Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 3 hours ago, KnowN said: Daca a-ti fi scripteri asa cum va credeti nu a-ti mai copia alte servere. OFF: Design`u de pe buged arata bine cand ai peste 500 playeri , pentru ca nu-ti distruge ochii daca joci 5-6 ore in continuuuu. Ma intreb asa , imi i-a cred ca 1 zi sa fac toate sistemele buged , daca eu le-as face , le-as posta sa nu va mai chinuiti atat , sa fie pe toate serverele fantoma pentru ca "DA!" , va plictisiti de ele? Da , recunosc , unele sisteme sunt frumoase , dar voi le face-ti ca sa va jucati cu ele , nu pentru server. Daca nu va puteti juca pe buged cu ele , hai sa-mi fac server sa ma joc eu , nu? Acum o sa sariti , da , si server-ul meu arata in proportie de 50% ca buged , doar ca eu nu am timp de design , si ma axez mai mult pe securitate , buguri , si alte dastea. Design`u il las la urma , inteleg ca nu va place originalitatea , si ca ceva original nu este de apreciat, dar incercati macar sa nu copiati chiar toti aceleasi sisteme. Mai diversificati nitel. Crede-ti ca playerii nu s-au plictisit sa vada pe toate serverele acelasi sisteme? Chiar crede-ti ca daca aveti toate sistemele buged , o sa aveti 1000/1000 peste noapte?
S4K Posted April 18, 2016 Author Posted April 18, 2016 21 hours ago, EquiNox said: OFF: Design`u de pe buged arata bine cand ai peste 500 playeri , pentru ca nu-ti distruge ochii daca joci 5-6 ore in continuuuu. Ma intreb asa , imi i-a cred ca 1 zi sa fac toate sistemele buged , daca eu le-as face , le-as posta sa nu va mai chinuiti atat , sa fie pe toate serverele fantoma pentru ca "DA!" , va plictisiti de ele? Da , recunosc , unele sisteme sunt frumoase , dar voi le face-ti ca sa va jucati cu ele , nu pentru server. Daca nu va puteti juca pe buged cu ele , hai sa-mi fac server sa ma joc eu , nu? Acum o sa sariti , da , si server-ul meu arata in proportie de 50% ca buged , doar ca eu nu am timp de design , si ma axez mai mult pe securitate , buguri , si alte dastea. Design`u il las la urma , inteleg ca nu va place originalitatea , si ca ceva original nu este de apreciat, dar incercati macar sa nu copiati chiar toti aceleasi sisteme. Mai diversificati nitel. Crede-ti ca playerii nu s-au plictisit sa vada pe toate serverele acelasi sisteme? Chiar crede-ti ca daca aveti toate sistemele buged , o sa aveti 1000/1000 peste noapte? Ai mare dreptate, dar eu fac sisteme ca pe bugged, doarece mi-a chiar imi plac acele sisteme, si ai dreptate cu parte de playeri, degeaba ai gmu bugged, ca nu o sa ai nici macar 100 playeri... Serverul meu de Discord: Click aici
Recommended Posts