Ainox Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 Poziţie: scripter Alte detalii: Caut scripter pentru viitoarea comunitate bluegame.ro.Va fi ceva serios, de aia caut oameni seriosi.Multumesc.
Master18 Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 cauti iti pui sa iti faca in vproject comanda /v pe dialog si daca iti cer gm-ul ii stergi de la prieteni... si tu vrei pe cineva serios.., Click si nu vei regreta!
Ainox Posted March 10, 2016 Author Posted March 10, 2016 11 hours ago, Master18 said: cauti iti pui sa iti faca in vproject comanda /v pe dialog si daca iti cer gm-ul ii stergi de la prieteni... si tu vrei pe cineva serios.., Tu fiind? Am facut curat in lista de skype doarece era cel personal si nu voiam sa-l amestec cu contactele de samp, am trimis mass la toata lista pentru a informa.Asta e, poate nu s-a trimis la toata lista, dar tot nu-mi amintesc cine esti, imi pare rau daca ai fost nedreptatit.
Master18 Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 (edited) Acum 12 ore, Ainox a spus: Tu fiind? Am facut curat in lista de skype doarece era cel personal si nu voiam sa-l amestec cu contactele de samp, am trimis mass la toata lista pentru a informa.Asta e, poate nu s-a trimis la toata lista, dar tot nu-mi amintesc cine esti, imi pare rau daca ai fost nedreptatit. ID SKYPE: george.florescu5 uite conv http://imgur.com/NjXi7HB Edited March 11, 2016 by Master18 Click si nu vei regreta!
Recommended Posts