RaydeN. Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 Salutare, am si eu o problema la un sistem de clanuri. Deci, am GM Saints, am pus sistem de clan din alt GM dar nu se salveaza tag-ul. Singura varianta ca sa fac sa am tag este sa pun in fata numelui, la logare. 1
0 Er0R Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 Ai tabel unde sa se salveze tag-urile in baza? Da comanda /makeclan sau ce ai tu. Off : Ai model de respectat
0 .№_Fpk.Marius_™. Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 (edited) Iti pot face eu ceva, dar vrei sa apara TAG-ul si cand playerul scrie in chat? Exemplu: [TAG].Marius.L7: Salut baieti! sau il vrei si cand dai la TAB sa vezi playerii sa-i apara si acolo [TAG] ? Edited February 22, 2016 by .№_Fpk.Marius_™. #SclipireDeMoment
0 Zephyr. Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 Cel mai bine iti faci de la 0, asa am facut si eu prima data cu copy-paste si nu a functionat, dupa am rezolvat.
Question
RaydeN.
Salutare, am si eu o problema la un sistem de clanuri.
Deci, am GM Saints, am pus sistem de clan din alt GM dar nu se salveaza tag-ul. Singura varianta ca sa fac sa am tag este sa pun in fata numelui, la logare.
3 answers to this question
Recommended Posts