..H3AtonN.. Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Sall all,Bai baieti,cum as putea sa fac comanda /vehicle,sa-mi dea toate alea intr-un tabel,adica sa scriu /vehicle si intr-un tabel sa-mi dea toate vehiculele mele,si apas pe unul dintre ele,si sa imi dea : respawn,despawneaza,locate,etc,dar sa merga si sa apas pe ele.. ex /vehicle>apas pe respawn>s-a respawnat masina
cOBRa Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Faci comanda, cand scrii comandda sa-ti apara un dialog cu masinile personale, dupa ce dai pe una dintre ele, sa-ti apara un alt dialog cu respawn locate, etc. Eu doar ti-am explicat , incearca sa faci, daca esti incepator, lasa asta si du-te sa inveti ceva limbaj pawn de pe wiki sa:mp. Nu cred ca iti va face cineva asa ceva.
VenoWW Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Pai, daca nu te descurci sa faci tu un system copie din acest GameMode :
..H3AtonN.. Posted February 13, 2016 Author Posted February 13, 2016 Ms,dar eu nu am gm pe Mysql.am pe Dni Ma poate ajuta cinevaa?? Va rogg..
Recommended Posts