PhaRaoH. Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Descriere Tutorial:Am cautat pe net diferite Tutoriale, insa niciunul pentru cea ce caut eu... As dorii un tutorial, cum sa faci paydayul pe TextDraw, daca se poate
Ath9 Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 (edited) Pai creeze texdraw-ul, îl pui îl declari și la funcția pătrat pui ShowTextDrawFor plate cu toate textdrawrile și foloseste-te funcția SetStringTextdrawNu știu dacă am scris bine. Sunt pe telefon. Pe seara o sa Îți explic mai în detaliu. Edited September 18, 2015 by Ath9 Respect acestei comunitati, dar mai presus respect membrilor ei !
PhaRaoH. Posted September 18, 2015 Author Posted September 18, 2015 Stiu ca trebuie sa-l creez, sa zicem level bani etc...Dar nush cum sa fac sa apara, etc
Ath9 Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Faci un timmer de circa 40 de secunde. Si pui in el ShowTextDrawForPlayer. Dupa ce pui toate textdraw-urile faci alt timmer cu HidePlayerForPlayer. Nu am gandit-o foarte bine. Am sa incerc sa o si testez pentru a te ajuta. Respect acestei comunitati, dar mai presus respect membrilor ei !
PhaRaoH. Posted September 19, 2015 Author Posted September 19, 2015 Multumesc. Altcineva, sa-mi explice mai bine?
Recommended Posts