Jump to content

Question

Posted

Cand scriu comanda /acreatecar imi scrie pana nu imi umple chatu ! Si cand creez masina imi se blocheaza merge in lag imens si arata foarte urat nu te mai poti misca nimic.

Te-am ajutat cu ceva? Da-mi un POZITIV !

3 answers to this question

Recommended Posts

Posted

Cand scriu comanda /acreatecar imi scrie pana nu imi umple chatu ! Si cand creez masina imi se blocheaza merge in lag imens si arata foarte urat nu te mai poti misca nimic.

Si ce vrei sa faca tipii de pe forumul asta? sa te caute pe tine sa te ajute? Esti vreo persoana importanta?

Cum vrei sa te ajute daca NU postezi un LOG, o COMANDA, CEVA! /:)

Posted

SI CE AI VREA SA POSTEZ DACA ARATA DOAR MAGARII CA SI CUM AR FI DE EXEMPLU DE LA JOC SAU DE LA PLACA VIDEO CE COMANDA VREI SA ITI POSTEZ?

Te-am ajutat cu ceva? Da-mi un POZITIV !

Posted

SI CE AI VREA SA POSTEZ DACA ARATA DOAR MAGARII CA SI CUM AR FI DE EXEMPLU DE LA JOC SAU DE LA PLACA VIDEO CE COMANDA VREI SA ITI POSTEZ?

Sa postezi server logul si comanda tata! Daca nu te duce capul la atat si ragi in fata unui monitor ca un copil, lasa-te ca nu e de tine!

Ce vrei sa-ti ghicim noi problema? Uite ca NU se poate! pe baza a NIMIC, NU se poate! Nu poti face un diagnostic fara a prezenta simptome! /:)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.