|FlashGun| Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Pai cand dau pe internet si scriu romania la Mode, imi apare doar RSS. Am asteptat 3 minute si nu apare alt server.Tin minte ca mai demult apareau cate 40 de servere :cry: Fara reclama in semnatura!
|FlashGun| Posted January 20, 2014 Author Posted January 20, 2014 e bug de la sa-mp.. Si tie ti se intampla? Fara reclama in semnatura!
|FlashGun| Posted February 11, 2014 Author Posted February 11, 2014 reinstaleaza, poate merge apoiAm incercat dar tot asa face Fara reclama in semnatura!
BlueArrow Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 am avut aceeasi problema si al dezinstalat programu' si l-am luat pe cel mai nou . acum gaseste multe servere :D Fara reclama in semnatura ! My Work - http://www.solidfiles.com/d/088f967d52/XSR.rar
|FlashGun| Posted February 15, 2014 Author Posted February 15, 2014 am avut aceeasi problema si al dezinstalat programu' si l-am luat pe cel mai nou . acum gaseste multe servere Te referi la 0.3z?In fine, vad ca pe 0.3z merge cum trebuie.T/C Fara reclama in semnatura!
Question
|FlashGun|
Pai cand dau pe internet si scriu romania la Mode, imi apare doar RSS. Am asteptat 3 minute si nu apare alt server.
Tin minte ca mai demult apareau cate 40 de servere :cry:
Fara reclama in semnatura!
6 answers to this question
Recommended Posts