starscream Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 am si eu cateva probleme daca ma puteti ajuta..1: Cum fac o misiune sa o pun acolo langa banca ca sa o faca lumea.2: Nu stiu care e comanda sa dau robbank..hmm cum aflu?3: Am vazut pe alte servere ca playeri au masina say nrg(motor) privat..cum fac sa pun pe server?daca poate cineva sami zica la aceste 3 nelamuriri mai detaliat..ii multumesc..astept
laury Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 pentru masina personala exista 2 posibilitati1 sa adaugi masina dupa tutorialu acesta http://www.sa-mp.ro/forum/index.php?topic=4249.02 sa iti bagi in gm v_buy v_parc v_color etc teas sfatui sa folosesti prima metoda k e mai simplasper k ti-am fost de ajutor
starscream Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 ma mai ajuta cineva la aceste 2 1: Cum fac o misiune sa o pun acolo langa banca ca sa o faca lumea.2: Nu stiu care e comanda sa dau robbank..hmm cum aflu?la prima ma ajutat cineva..deja..
starscream Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 ma mai ajuta cineva la aceste 2 1: Cum fac o misiune sa o pun acolo langa banca ca sa o faca lumea.2: Nu stiu care e comanda sa dau robbank..hmm cum aflu?la prima ma ajutat cineva..deja..am facut ca tine de aici http://www.sa-mp.ro/forum/index.php?topic=4249.15 dar imi da multe warnuri..cand dau compile..am pus acele randuri la sfarsit sau la inceput si tot da warnuri..si nu merge..
laury Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 uite pune asta la OnPlayerUpdateif(GetPlayerVehicleID(playerid) == id de la MASINA) { new sendername[MAX_PLAYER_NAME]; GetPlayerName(playerid, sendername, sizeof(sendername)); if(strcmp(sendername," Numele jucatorului caruia o faci!",true)) { SendClientMessage(playerid,COLOR_GREY," You do not have the keys of this car !"); RemovePlayerFromVehicle(playerid); } }
Question
starscream
am si eu cateva probleme daca ma puteti ajuta..
1: Cum fac o misiune sa o pun acolo langa banca ca sa o faca lumea.
2: Nu stiu care e comanda sa dau robbank..hmm cum aflu?
3: Am vazut pe alte servere ca playeri au masina say nrg(motor) privat..cum fac sa pun pe server?
daca poate cineva sami zica la aceste 3 nelamuriri mai detaliat..ii multumesc..astept
4 answers to this question
Recommended Posts