Jump to content

Question

Posted

Am bagat un sistem de inregistrare in script si cand i-am dat compile mea dat eroarea acesta..

C:\Documents and Settings\User\Desktop\New Folder (4)\gamemodes\ferdy.pwn(6) : fatal error 100: cannot read from file: "dini"

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664

1 Error.

Ce pot face? Sau ce am gresit de am primit aceasta eroare.

3 answers to this question

Recommended Posts

Posted

Buna seara ferdysss

In urma analizarii problemei dumneavoastra am constatat ca eroare apare din cauza ca pawno.exe duce lipsa de un include,acela fiind "dini".Pentru rezolvarea acestei probleme sunteti nevoit sa descarcati acest include si sa il puneti dupa urmatorii pasi pe care o sa ii prezint :

1.Descarcati "dini"

[download]http://dracoblue.net/download-release/dini-1.6/dini_1_6.zip[/download]

2.Intrati in folderul Pawno si adaugati fisierul descarcat in "includes".

3.Intrati in gamemode folosind pawno si dati compile

Sper ca ti-am fost de folos,

[Pawn]

Pentru suport nu ezitati sa ma contactati printr-un mesaj privat sau un mesaj pe Y/M.(Scripting sa:mp/cs,ScripturiWEB,phpbb,mysql,ipb,photoshop,html)

Posted

Cu mare placere ferdysss

Nu uita sa vizitezi pagina noastra WIKI pentru informatii legate de scripting.

La revedere,

Pentru suport nu ezitati sa ma contactati printr-un mesaj privat sau un mesaj pe Y/M.(Scripting sa:mp/cs,ScripturiWEB,phpbb,mysql,ipb,photoshop,html)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.