Rimmon Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 IGTeleportCreatorIGTeleport Creator este un script cu ajutorul caruia iti poti crea foarte rapid teleporturiAceasta este prima versiune , teleporturile pot fi create cu:StrcmpYCMDZCMDPoze:Cum se salveaza (in scriptfiles)Un dialog preventiv inainte sa faci teleportul[img width=500 height=226] Procesorul folosit de teleport[img width=500 height=374] Numele teleportului[img width=500 height=269] ===========================================================================[download]http://www.solidfiles.com/d/58dd3879f1[/download]=========================================================================== Massari e curva mea
D@rksone Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Foarte frumos, chiar foarte folositor, 10/10. Te felicit. Rareori ne gândim la ceea ce avem, dar mereu la ceea ce ne lipseşte
[RMS]Yakuza Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Interesant ..Bravo ! Scriptez for $$, Detalii,add sampofficial.
Rimmon Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 Multumesc , mai ziceti ce procesoare sa adaug , Massari e curva mea
Massari Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 :-)Multumesc , mai ziceti ce procesoare sa adaug ,Frumos ! .=)) Cum spuneai si pe mess.Sa te vad si la DCMD cum faci =]]]]] . rimmon curv.
Diabolik Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Bravo 10/10 LISTA - GAMEMODE-URI SA-MP - Le gasiti pe toate aici: http://twiriock.com/3MGP
Rimmon Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 Multumesc tuturor xDMai ziceti procesoare de comenzi , sa mai adaugDaca vreti , ofc Massari e curva mea
Massari Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Multumesc tuturor xDMai ziceti procesoare de comenzi , sa mai adaugDaca vreti , ofcFa tu un ProcesorRimmon Commands'[tt]rUse:Comm( playerid ){ return ( 1 ) ;}[/tt] rimmon curv.
Rimmon Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 Fa tu un ProcesorRimmon Commands'[tt]rUse:Comm( playerid ){ return ( 1 ) ;}[/tt]As face daca as sti ) .. e o idee si asta ..o sa incerc xD Massari e curva mea
[Funky]Anakin Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Acum imi vine sa va injur ! Ce procesor sa facem ma !!??Ati innebunit ! Deabia a facut ZEEX Si cu Cole dar sa facem noi ? Sa fim seriosi , Zh3r0 Roach Rock Stuntman Army Farse Cine mai e de ce nu au scos vreun command proccesor ? /:) Or nu au fi avut timp sau etc, dar e greu sa faci , incercase Darky parca si nu i-a reusit .Nu ca nu am putea dar nu avem cunostintele necesare right ?
Rimmon Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 Anakin" post="142025" timestamp="1367664001"]Acum imi vine sa va injur ! Ce procesor sa facem ma !!??Ati innebunit ! Deabia a facut ZEEX Si cu Cole dar sa facem noi ? Sa fim seriosi , Zh3r0 Roach Rock Stuntman Army Farse Cine mai e de ce nu au scos vreun command proccesor ? /:) Or nu au fi avut timp sau etc, dar e greu sa faci , incercase Darky parca si nu i-a reusit .Nu ca nu am putea dar nu avem cunostintele necesare right ?Taci mha ca editez ZCMD si gata )=)) Massari e curva mea
Recommended Posts