Dizze00bdj Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 dupa cum spune si titlul as vrea sa stiu cum dau update a_samp ca am niste erori in pawno Va multumesc! Ultima intrebare Jur atat mai am nevoie si nu va mai bat la cap. ( ( ( ( ( (
Guest Rock Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Iti pot da warn pana nu vei mai putea posta.Ti-am inchis 2 topicuri pana acum!!!12Descarci din nou serverul si inlocuiesti includele din serverul care il ai tu in pc cu alea care le-ai descarcat.
Dizze00bdj Posted February 24, 2013 Author Posted February 24, 2013 pai nu am ce descarca ca de mult caut un pawno/include complet :| :| :|
Guest Rock Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 pai nu am ce descarca ca de mult caut un pawno/include complet :| :| :|Cauta in continuare.Aici nu suntem la piata sa ne targuim.Daca iti doresti ceva, fa tot posibilul pentru al obtine.Si pentru binele tau nu mai face inca un topic de genul.
Question
Dizze00bdj
dupa cum spune si titlul as vrea sa stiu cum dau update a_samp ca am niste erori in pawno Va multumesc! Ultima intrebare Jur atat mai am nevoie si nu va mai bat la cap.
(
(
(
(
(
(
3 answers to this question
Recommended Posts