Jump to content
  • 0

Question

Posted

Buna ziua samp.ro !

As dori ca playeri de pe my server sa poata avea mai multe masini

Dar nu stiu cum sa procedez , am mai pus pe un server sa poti avea 3 masini ,dar asta e alt fel.

Asa se salveaza masina in scriptefile MasiniPersonale

[pawn]HaveCar=1

CarID=4

[/pawn]

Comnda sa o cumperi

[pawn] if (strcmp("/buyveh", cmdtext, true, 10) == 0)

{

if(!IsPlayerInAnyVehicle(playerid)) return SendClientMessage(playerid, ORANGE, "Feliticati pentru noua achizitie");

if(GetCreatorID(vehicleid)!=0)

if(PlayerInfo[playerid][pCash] >= VehicleSystem[GetCreatorID(vehicleid)][preis])

{

if (strmatch(VehicleSystem[GetCreatorID(vehicleid)][owner],"dealercar"))

{

if(dini_Int(PFile(playerid),"HaveCar")== 1) return SendClientMessage(playerid,ORANGE,"[ERROR]Ai deja o masina");

{

PlayerInfo[playerid][pCash] = PlayerInfo[playerid][pCash] - VehicleSystem[GetCreatorID(vehicleid)][preis];

Update3DTextLabelText(VehicleSystem[GetCreatorID(vehicleid)][toHold],0xBEBEBEFF," ");

HisPrecedentVehicle[playerid] = GetCreatorID(vehicleid);

strmid(VehicleSystem[GetCreatorID(vehicleid)][owner],Spielername(playerid),0,128,128);

SendClientMessage(playerid,YELLOW," Felicitari pentru noua achizitie!");

TogglePlayerControllable(playerid,1);

SaveTool();

SetVehicleNumberPlate(vehicleid, VehicleSystem[GetCreatorID(vehicleid)][owner]);

if(!dini_Exists(PFile(playerid)))

{

dini_Create(PFile(playerid));

dini_IntSet(PFile(playerid),"HaveCar",1);

dini_IntSet(PFile(playerid),"CarID",vehicleid);

}

else if(dini_Exists(PFile(playerid)))

{

dini_IntSet(PFile(playerid),"HaveCar",1);

dini_IntSet(PFile(playerid),"CarID",vehicleid);

}

}

}

}

else

{

SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE, "Nu ai suficienti bani pentru a cumpara aceasta masina!");

}

return 1;

}[/pawn]

Trebue pus la fiecare comanda /vlock1 2 3 ....

Dar nu stiu unde sa pun sa poti avea mai multe masini??

Am modificat unu care se salva la stats!

7 answers to this question

Recommended Posts

Posted

(PFile(playerid),"HaveCar")== 1

Modifica variabila HaveCar.

Nu doar in comanda asta, peste tot pe unde o ai.

Posted

if(dini_Int(PFile(playerid),"HaveCar")== 1) return SendClientMessage(playerid,ORANGE,"[ERROR]Ai deja o masina");

Linia asta verifica daca player-ul are deja 1 singura masina, "== 1" verifica daca variabila HaveCar are valoarea 1 si daca da opreste codul.

Tu schimba 1 ala din toate comenzile si de peste tot de unde il ai cu ce nr de masini vrei tu.

Posted

Asta chiar nu stiu.

Nu ma pricep la moduri gf/rp si la fs-uri de genu care au legatura cu asta.

Nu stiu ce variabile sunt folosite, nu stiu nimic despre ele.

Asteapta sa iti raspunda altcineva.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.