Dekker Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Am creat primul meu fs , nu cred ca se poate numi fs. Este vorba despre un lift la PD.Download : [download]http://www.solidfiles.com/d/f473da5b9a/[/download] - amx[download]http://www.solidfiles.com/d/44ba5d48da/[/download] - pwn[img width=500 height=375] [img width=500 height=375] [img width=500 height=375] [img width=500 height=375] [email protected] - Orice mapa doriti , add me !
Diabolik Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Frumos si foarte folositor pentru serverele de tip RP. +1 LISTA - GAMEMODE-URI SA-MP - Le gasiti pe toate aici: http://twiriock.com/3MGP
stasondj Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Pentru primu FS e bun..nu la-m testat dar vad dupa poze..5/5.Bravo! :shocked:
Dekker Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 Multumesc. Aveti idee cum l-as putea trece pe DCMD , ZCMD ? [email protected] - Orice mapa doriti , add me !
Alexica721 Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Imi place bun pt rp [glow=red,2,300]Congratulations [/glow] M-am lasat de comunitatea sa-mp.ro
[Funky]Anakin Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Deker ii foarte usor ! [pawn]dcmd_comanda(playerid,params[])[/pawn]IN[pawn]CMD:comanda(playerid,params[])[/pawn]E binisor xD ..Dar se cam amesteca obiectele xD
Guest Rock Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Multumesc. Aveti idee cum l-as putea trece pe DCMD , ZCMD ?Daca tu nici macar asta nu stii sa faci oare cum crezi ca as avea eu incredere ca asta e facut de tine?
Dekker Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 Omuletule , eu stiu sa lucrez pe STRCMP , nu am facut nimic cu DCMD si ZCMD. Prefer ca , comentariile tale referitoare la lucrarile mele sa nu mai existe. Multumesc. [email protected] - Orice mapa doriti , add me !
Guest Rock Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Omuletule , eu stiu sa lucrez pe STRCMP , nu am facut nimic cu DCMD si ZCMD. Prefer ca , comentariile tale referitoare la lucrarile mele sa nu mai existe. Multumesc.Poate ai dreptate.Si aici nu pun eu sau tu conditii.Inainte sa mai zici ceva gandestete ca la "Discutii Scripting" sunt printre singurii care iti raspund la topic-urile cu probleme, daca nu mai vrei sa iti raspund asa sa fie.Gata cu off-ul.
Dekker Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 Imi dai un raspuns , iti zic ca nu merge si nu mai stii. Tot eu rezolv , astept un raspuns pentru culoare la masina de 4-5 zile. In fine , alte comentarii inutile mai ai ? Rock:Felicitari pentru warn, tocmai ati reusit sa incalcati regulamentul.Ti-am zis gata cu off-ul, nu trebuia sa mai continui.Si in legatura cu problema ta, poate nu am avut timp, poate nu am stiut sau poate nu am vrut sa te ajut. [email protected] - Orice mapa doriti , add me !
20CM Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Foarte frumos si folositor pentru Roleplay ! 10/10
Recommended Posts