Jump to content
  • 0

Intrebari.

Guest PlayON

Question

Guest PlayON
Posted

Deci de cand am pus new string[256]; ca variabila globala(sus de tot) adica la toate mi sa futut serverul.

Daca pun in fiecare comanda public etc merge bine.

Deci recomandari, ce este mai bine? sa-l pun sus de tot sau in fiecare comanda/public/timer etc.

Inca o intrebare...se pare ca atunci cand am 2 timere care schimba stringul la un textdraw, se suprapun, se incurca intre ele.

Aveam un TD intre viata si armura si unu sub chat, sor incurcat intre ele(adica ce scrie sub chat scire intre viata si armura)...vreo idee?

Am deja vreo 30 de TDuri create la OnPlayerConnect(Pentru player doar!) si OnGameModeInit(Total 30)

Poate fi din cauza ca is prea multe?

Alta intrebare...Am cam multe timere in GM.Si imi face lag pe server...cum fac sa diminuez sau nush sa fie mai stabil?

si care e diferenta dintre SetTimerEx si SetTimer

din cate stiu ca cu Ex faci doar pentru player si SeTimer e pentru toti?Adevarat?

Astept un raspuns profesionist!Si nu va luati de cum scriu ca inseamna ca nu aveti c face, no-liferilor.

Multumesc.

2 answers to this question

Recommended Posts

Posted

Deci de cand am pus new string[256]; ca variabila globala(sus de tot) adica la toate mi sa futut serverul.

Daca pun in fiecare comanda public etc merge bine.

cand pui new string[256]; sus de tot si dai compile iti arata doar niste warn-uri sau iti strica direct si comenzile ? adik nu mai merge sa le folosesti in joc ?

daca iti arata doar niste Warn-uri nui problema ... lasa sus de tot acel new string[256]; si apoi dute la fiecare linie care iti arata cand dai compile ca ai warn cu CTRL + G (pui acolo linia) si stergi toate acele new string , new string si new string ;) de la toate comenzile si ce mai ai tu acolo ;)!

Inca o intrebare...se pare ca atunci cand am 2 timere care schimba stringul la un textdraw, se suprapun, se incurca intre ele.

Aveam un TD intre viata si armura si unu sub chat, sor incurcat intre ele(adica ce scrie sub chat scire intre viata si armura)...vreo idee?

Am deja vreo 30 de TDuri create la OnPlayerConnect(Pentru player doar!) si OnGameModeInit(Total 30)

Poate fi din cauza ca is prea multe?

Nu sunt aranjate corect ... daca ai TD-uri si in FS-uri ar putea fi o problema si mai mare ... mi sa intamplat si la RSS dar am incercat sa le trec pe toate in GM ... chiar daca miau ramas multe in fs-uri ... orcum .. incearca sa le aranjezi mai in ordine ...

Am cam multe timere in GM.Si imi face lag pe server...cum fac sa diminuez sau nush sa fie mai stabil?

si care e diferenta dintre SetTimerEx si SetTimer

din cate stiu ca cu Ex faci doar pentru player si SeTimer e pentru toti?Adevarat?

Chestia cu SetTimerEx si SetTimer da :-? cam adevarat dar poti face mai multe cu SetTimerEx nu numai sa dai pentru un player :-?...

si ... in caz ca ai timere scurte cum ar fi SetTimer("orice",si aici un numar mic de la 1 pana la 1000, 1 sau 0)

poti pune direct in loc de Timer

orice();
sau
orice(playerid);

sau cum ai tu in script acel public ;) !

alta metoda nush :)

Sper sa te fi ajutat :D

tLYRl.gif
Guest PlayON
Posted

RuNix" post="34943" timestamp="1278338860"]

cand pui new string[256]; sus de tot si dai compile iti arata doar niste warn-uri sau iti strica direct si comenzile ? adik nu mai merge sa le folosesti in joc ?

daca iti arata doar niste Warn-uri nui problema ... lasa sus de tot acel new string[256]; si apoi dute la fiecare linie care iti arata cand dai compile cu CTRL + G (pui acolo linia) si stergi toate acele new string , new string si new string ;) de la toate comenzile si ce mai ai tu acolo ;)!

Nu sunt aranjate corect ... daca ai TD-uri si in FS-uri ar putea fi o problema si mai mare ... mi sa intamplat si la RSS dar am incercat sa le trec pe toate in GM ... chiar daca miau ramas multe in fs-uri ... orcum .. incearca sa le aranjezi mai in ordine ...

Chestia cu SetTimerEx si SetTimer da :-? cam adevarat dar poti face mai multe cu SetTimerEx nu numai sa dai pentru un player :-?...

si ... in caz ca ai timere scurte cum ar fi SetTimer("orice",si aici un numar mic de la 1 pana la 1000, 1 sau 0)

poti pune direct in loc de Timer

orice();
sau
orice(playerid);

sau cum ai tu in script acel public ;) !

alta metoda nush :)

Sper sa te fi ajutat :D

Mersi pentru raspuns, da m-ai ajutat.

Dar ce vreau eu sa te intreb este, adica? In ce fel sa le aranjez? Le am la linie, identat perfect.

Sa pun alea la care schimb stringul primele? O avea efect?

Nu, cand pun new string[256]; sus de tot face fite la server, imi da multe warninguri, da nam treaba cu alea....is usor de rezolvat.Eu intrebam care ar fi mai bine, sa pun in fiecare timer/public etc?  sau sa-l fac global la toate?, daca ma intelegi...(adica string nou la fiecare comanda)

Am auzit ca daca creezi multe stringuri, iti poate efecta serverul adica consuma CPU.

Toate TD-urile se afla in GM, tot ce am pe linia de filterscript e taxi si objects ...streamerele....

Ce-i adevarat este ca GMu meu nu este concentrat si rapid, trebuie sa invat mai exact cum se foloseste zcmd si dcmd, ca nu le prea inteleg, si atunci sper sa se mai rezolve din lag si buguri.

Deci zici ca daca am nevoie de timere si au sub 1 secunda sa pun direct publicul?Ar fi ceva..dar daca vreau sa se repete?:)

Mersi de sfaturi,mai astept pareri.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.