- 0
Intrebari.
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.
Question
Guest PlayON
Deci de cand am pus new string[256]; ca variabila globala(sus de tot) adica la toate mi sa futut serverul.
Daca pun in fiecare comanda public etc merge bine.
Deci recomandari, ce este mai bine? sa-l pun sus de tot sau in fiecare comanda/public/timer etc.
Inca o intrebare...se pare ca atunci cand am 2 timere care schimba stringul la un textdraw, se suprapun, se incurca intre ele.
Aveam un TD intre viata si armura si unu sub chat, sor incurcat intre ele(adica ce scrie sub chat scire intre viata si armura)...vreo idee?
Am deja vreo 30 de TDuri create la OnPlayerConnect(Pentru player doar!) si OnGameModeInit(Total 30)
Poate fi din cauza ca is prea multe?
Alta intrebare...Am cam multe timere in GM.Si imi face lag pe server...cum fac sa diminuez sau nush sa fie mai stabil?
si care e diferenta dintre SetTimerEx si SetTimer
din cate stiu ca cu Ex faci doar pentru player si SeTimer e pentru toti?Adevarat?
Astept un raspuns profesionist!Si nu va luati de cum scriu ca inseamna ca nu aveti c face, no-liferilor.
Multumesc.
2 answers to this question
Recommended Posts