Jump to content

ionut1337adv

Membru
  • Posts

    90
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by ionut1337adv

  1. nu recomand, panel u e luat dp net, gmu e edit, nu se merita
  2. ce i sancky frt ce tot ma cauti?
  3. nu e vorba doar de upgrade :)))))))))))))), vai de voi
  4. oke :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  5. give us some proofs :))) sa ne aducem aminte ca voiai sa dam tepe pe gmu asta si panelu asta, inca am inregistrarile
  6. slab, ce ai pus tu e vers veche, ai laravel 8 pe ce ai pus tu, in fine :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
  7. Salut, as dori sa vii cu o dovada ca acest panel este editat, acest panel este inceput prin 2018 - 19, de atunci am pornit cu laravel 5.5, si de atunci tot a fost updatat, tema a ramas mereu aceeasi pentru ca incepusem pe ea si nu a mai avut rost sa o schimb, daca cineva doreste sa il cumpere si vrea alta tema why not, nu mai vorbi te rog in necunostinta de cauza. Zi faina.
  8. Username*: ionutadv Varsta: 17 Ce vinzi?*: gamemode de la 0 Dovada (că sunteti in posesia produsului)*: Pret*: 70 euro Detalii de contact*: 5gangstar pe discord sau pm aici pe forum Alte precizari: gamemode-ul dispune de anticheat care blocheaza 90% din cheat-uri fara probleme, sistem de factiuni complet cu raport automatizat, war-uri, etc, sistem de trunk la masini (portbagaj) udne poti depozita cocaina, materiale si bani, sistem de trade, dice pe textdraw, si mai multe sisteme se prezinta celor interesati. Pretul este negociabil in limita bunului simt, la cerere ce ofera si panel si un sistem de slot machines mai special, se prezinta pe partajare. poze:
  9. - rep, oricine poate face orice pe burned, dupa tutorialele lui edison, iar despre eurka edit-ul ala, am mai vazut la cnv acea lista de update uri pe mine nu m-ai convins, stric parerea personala
  10. salut, adauga-ma pe discord. 5gangstar
  11. Username*: ionutadv Varsta: 17 Ce vinzi?*: user control panel sa:mp Dovada (că sunteti in posesia produsului)*: Pret*: 50 euro Detalii de contact*: 5gangstar pe discord sau pm aici pe forum Alte precizari: Panel-ul are la baza framework-ul laravel, cele mai noi librarii iar versiunea laravel-ului este 10.0, compatibilitatea este inclusa in pret.
  12. ionut1337adv

    Skin

    a, scuze GetPlayerName(i, giveplayer, sizeof(giveplayer));
  13. ionut1337adv

    Skin

    GetPlayerName(giveplayer, sizeof(giveplayer)); inlocuieste linia ta, cu cea data de mine
  14. ionut1337adv

    Skin

    arata-mi linia 18801
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.