Jump to content

Vallentiin

Membru
  • Posts

    195
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    15

Everything posted by Vallentiin

  1. N avem cum sa comentam despre situatia lui financiara, daca si a dat ultimii bani pe o masina sau nu. Nu l cunoastem personal asta e faza, daca ar fi sa ne luam toti dupa poza de profil si sa zicem ca astia cu masini mai "luxoase" sunt niste oameni ce mananca pateu, inseamna ca Dorian Popa si altii sunt boschetari. Faza ca el cauta un al doilea investitor, e pro si contra. Nu vad nimic rau in a face echipa cu cineva la o comunitate. E strict parerea mea, sunt de acord cu ce zici si tu, dar deocamdata tot ce zicem noi aici despre el, sunt niste vorbe aruncate fara a stii situatia omului.
  2. Omu e facut sa si arate "bogatia" mai ales daca si-a dat apele pentru ea.. Fi si tu destept si pozeaza te cu masina ta, daca ai. Stii ce ma deranjeaza pe mine daca tot esti asa deranjat in topicu asta? Pe mine ma deranjeaza oamenii care comenteaza despre un bun personal al cuiva cand ei probabil nici permis n au, sa nu mai spun faptu ca n are nici o legatura ce ai comentat tu, cu ce cauta baiatu asta. Mai lasati rautatile astea. Tu de ce nu iti arati bmw u si salariu tau peste minimu pe economie?
  3. Vad ca esti din Galati, vino cu Ionel sau vin eu la voi, problema e ca imi dati banii pe benzina :)))
  4. Salut, hai sa vorbim privat pe discord, e jenant sa dam locatii pe aici, da mi add si hotaram acolo daca vrei sa ne vedem valentin#7630
  5. Dupa limbajul pe care il folosesc se vede ca sunt doar niste draci mici, nu te complica ca au intrare toti la 8 in casa :)))
  6. Sa inteleg ca n ai stiut sa bagi zcmd-u de ai dorit sa fie strcmp Onplayercommandtext? :)))) maimutoiule
  7. MTA-ul este mort, iar din propria experienta roleplay ul pe samp, daca il faci fa l spre RPG daca stii ce zic.
  8. Nu vreau sa las un comentariu rautacios, nici nu ma pricep in domeniul tau, dar fata de ce am vazut pana acum eu zic sa mai inveti, pentru ca tu pana acum presupun, cunosti doar bazele domeniului tau. Succes!
  9. Bai varule esti fenomenal :)))))))))))
  10. Am inceput deja sa lucrez la el, o sa iau in considerare ce mi-ai spus.
  11. Din punctul meu de vedere, mi se pare ca GF-ul este putin cam demodat, o sa merg pe ideea baietilor de mai sus iar daca ai si tu sugestii pe modu de RPG, le astept.
  12. Salut, am spus acum ceva vreme ca ma las de acest domeniu, dar fiindca timpul inca imi permite sa mai fac cate ceva, am zis de ce nu. Vreau sa incep un gamemode de la 0, dar ma bantuie ideea de a face unul de tip roleplay. O sa mi ziceti ca sampul nu are suficiente resurse pentru a face un tip de joc roleplay. O sa incerc sa ma folosesc la maxim de functiile jocului pentru a ajunge la cea mai apropiata experienta a roleplay ului propriu zis. Acum nu stiu pe ce sa ma axez mai mult, voi cum preferati? Sa fie doar roleplay (roleplay-ul acela strict ce imita viata reala 1 la 1), sa fie doar RPG (rpg-ul clasic de pe serverele romanesti, doar ca o sa incerc sa l fac cat de unic pot), sau jumate RPG si jumate Roleplay (unele sisteme sa fie roleplay strict, iar altele mai freeroam cum ar zice unii). Probabil o sa ziceti ca sampul e mort si nu mai merge nici una, nici alta, dar eu fac din pura pasiune iar sistemele le voi prezenta in portofoliu meu, poate le voi vinde mai departe, dar in general este doar un hobby. Astept cateva raspunsuri si daca doriti, sa spuneti si de ce ati ales acea varianta.
  13. Alberto, in nici un caz sa nu cobori la stadiu lu papandau asta de iti ofera servicii web :)))))))))))) In calitate de membru al acestui forum si dat fiind faptul ca am trecut prin experienta cu acest "developar", imi pot expune o opinie, iar acea opinie este ca prost mai mare ca asta vezi doar in filmu de era difuzat pe Antena 1, "Baieti de oras", mai exact vorbeam despre personajul Malone. Consider ca acest incompetent care viseaza noaptea ca ofera servicii si ziua isi expune visele in topicuri, nu este capabil nici macar sa-si hotareasca un pret la ceea ce ofera Sa nu mai vorbim de portofoliu, sau imaginea lui fata de alti clienti, sau limbajul pe care il expune in unele comentarii, daca intru si in feedback-uri, imi e ca o sa fac un roman in acest comentariu. Este un simplu feedback, nu ma cert. PS: Am comentat pentru ca in numele tau, imi fac eu prezenta
  14. Chiar mi-a placut ca mi-ai pus numele in nick-u tau, nu ti-am cerut sa-mi faci reclama dar multumesc sefule, te pup :)))
  15. Ti-am dat doar un sfat prietenesc, daca vrei sa-l iei in considerare bine, daca nu, bate muntii degeaba cum i-ai batut si pana acum. Succes ca, ai nevoie mare de el!
  16. Eu nu inteleg ce vrei tu sa faci, te consideri scripter daca ceri de la altii sa ti faca sistemele? Cum crezi ca vei invata daca tu doar dai copy paste? Esti ca in filmele cu prosti, vrei sa inveti sa scriptezi dar ii lasi pe altii sa-si foloseasca creieru pentru tine, fiindca esti incapabil sa aduni cateva cunostinte de baza pentru a face sisteme. Nu vei invata niciodata in ritmu asta, o sa ramai la fel de limitat la minte si cand o sa te vad pe aici ca iti deschizi servicii, cum am facut toti de altfel, nu o sa stii sa faci la client ceea ce iti cere. Te inteleg, poate ca mergi pe vorba aia "meseria se fura, nu se invata", dar daca vrei sa o furi, pune-ti rotitele in miscare si incearca sa faci un sistem singur. La final, vezi ce probleme ai, incearca sa le rezolvi SINGUR, iar daca vezi ca ai transpirat pe scaun si ti s-a ridicat tensiunea, atunci apeleaza la forumuri si cere ajutor. Pana atunci, vei ramane doar un "noob" in domeniul asta, nu vei avea succes si momentan iti faci doar o pierdere de timp. Ori te pui sa inveti calumea, ori ocupa-te cu altceva! PS: Schimba-ti numele, nu ca ne-ar deranja dar la momentul actual esti luat de fraier de toti de pe forumul acesta si cu numele ala nu o sa atragi atentia, din contra, o sa fi luat peste picior la fiecare topic.
  17. valentin_dfl#7630 discordul meu, sunt disponibil si astept mesajul tau, evident daca esti dispus sa platesti.
  18. Toate sunt functionale, documenteaza-te cum se configureaza
  19. Bro ai x topicuri deschise pe acelasi subiect, te opresti si tu o data?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.