Jump to content

Liberty 2000

Membru
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

322 profile views

Liberty 2000's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done
  • Reacting Well Rare
  • First Post

Recent Badges

0

Reputation

  1. 🗽 Liberty 2000

    Who are we, where are we now and why another server in this massively spread amount of servers?

    Liberty City Roleplay — is not supposed to be the best server out there and most than certainly not the most populated one (even though, low-key, we all desire that 😉). What is supposed to be is a community with nice and fun people to be around. We're slowly starting to build a server that is both fun and slower-paced, giving you enough time to accommodate with the environment, make friends and maybe, why not, enemies. Liberty City Roleplay is still in a very, very early stage, so don't expect an estimated time of launch for now. We want to slowly build the game together - you and us. So welcome! Have a long and nice stay!

    😄 2020 — 2023 © www.liberty-city-rp.com

     

    🗽 Liberty 2000

    Cine suntem, unde suntem acum și de ce un alt server în această cantitate masivă de servere?

    Liberty City Roleplay - nu ar trebui să fie cel mai bun server de acolo și cel mai mult decât cu siguranță nu cel mai populat (chiar dacă, suntem puțini, toți suntem de acord cu asta😉). Ceea ce ar trebui să fie este o comunitate cu oameni drăguți și distractivi în preajmă. Începem încet să construim un server care este atât distractiv, cât și mai lent, oferindu-vă suficient timp pentru a vă acomoda cu tipul de joc, pentru a vă face prieteni și poate, de ce nu, dușmani. Liberty City Roleplay este încă într-un stadiu nu foarte dezvoltat, așa că nu vă așteptați la un timp estimat de lansare deocamdată. Vrem să construim încet jocul împreună-tu și noi. Deci, bun venit!  Îți dorim un sejur lung și frumos! 

    😄 2020 — 2023 © www.liberty-city-rp.com

    Captură de ecran 2023-07-29 142648.png

  2. Salut, sper că nu deranjez pe nimeni prin acest thread, am intâmpinat niște probleme cu firma mea de hosting unde am cumpărat un anumit VPS pe 48 de luni prima luna totul a mers comform planului, la tichete se raspundea dar imediat dupa se vedea si nepasarea, lipsa de seriozitate din partea firmei, deținatorul ei oferea multe în ”Ultra Pachet” achizitionat de câtre serverul nostru, un preț nu foarte mic dar totuși, după aproximativ 10 luni de inactivitate firma s-a inchis fara nici-un mesaj nimic, voiam sa cer niște păreri despre alte firme de VPS serioase care răspund la tichete când este nevoie! Mulțumesc.
  3. 23 Mai, 2021. Liberty City Roleplay ”Este timpul pentru ceva nou, pentru comunitatea de Roleplay din Romania. Suntem gata să vă prezentăm proiectul, Liberty City Roleplay. Gameplay-ul va avea loc în imensul și iubtul oraș, Liberty City, analogul Rockstar al orașului New York, mapa fiind similară cu cea de pe Grand Theft Auto III, doar că este mult mai stabilă și prezintă mult mai multe zone și detalii suplimentare, față de versiunea originală, pe parcurs, aceasta o să primească bug fix-uri si update-uri constant. Atmosfera de pe server, este principalul lucru vizat de echipa Liberty City Roleplay. Intelegem că în toate proiectele s-a spus exact acelasi lucru, doar ca noi, ca si echipă, am analizat toate proiectele din ultimul timp, de pe comunitatea românescă de roleplay și am evidențiat punctele negative, precum și cele pozitive din fiecare, astfel, am reușit, credem noi, să ajungem la o formulă cat mai convenabilă pentru jucători. Ca și sisteme, am incercat să eliminăm job-urile monotone si am venit cu un nou tip de job-uri, mult mai practice in Roleplay. Prin fiecare job, o sa aveti posibilitatea de a interactiona cu alti jucatori. Pe langa job-uri, server-ul asigură script-ul necesar dezvoltării orcarui tip de roleplay dorit. Versiunea 0.3.DL oferă spațiu pentru creativitate, iar din propriile experiențe, de pe servere de Roleplay care au rulat pe aceași versiune, am sesizat toate vulnerabilitațile acesteia si astfel, putem să o folosim la potențialul său maxim. Nu este un secret faptul că atunci când am început dezvoltarea, echipa noastră era foarte restrânsă ca și număr. In continuare, echipa se afla intr-un numar restrans, ca urmare, la scurt timp după deschiderea oficială a comunității, o sa aiba loc o sesiune de integrare in STAFF. Ceea ce vreau sa spun prin faptul asta este ca serverul a ajuns într-un stadiu foarte înalt ce tine de mapă, mapă este foarte stabila și nu prezintă buguri. Echipa Liberty City Roleplay România este în căutare de Game Developeri ce au avut experienta în a scripta pe versiunea 0.3DL.” Serverul este online de pe data de 23 Mai, 2021. De atunci tot lucram la el, cu anumite pauza datorita lipsei de Game Developeri, pentru cei care sunt interesati pentru funcția de (Lead)Game Developer, sa lase aici un mesaj privat va rog, plata este una foarte buna pe săptămână/lună!
  4. UP! Încă este disponibil postul de Game Developer, plata este și ea la rândul ei după calitatea scripturilor. Discord Invite permanent îl aveți mai jos pentru ca cel de sus o sa expire în cel puțin 2 ore. https://discord.gg/JHRdKVX2 Mulțumesc.
  5. 23 Mai, 2021. Liberty City Roleplay Este timpul pentru ceva nou, pentru comunitatea de Roleplay din Romania. Suntem gata să vă prezentăm proiectul, Liberty City Roleplay. Gameplay-ul va avea loc în imensul și iubtul oraș, Liberty City, analogul Rockstar al orașului New York, mapa fiind similară cu cea de pe Grand Theft Auto III, doar că este mult mai stabilă și prezintă mult mai multe zone și detalii suplimentare, față de versiunea originală, pe parcurs, aceasta o să primească bug fix-uri si update-uri constant. Atmosfera de pe server, este principalul lucru vizat de echipa Liberty City Roleplay. Intelegem că în toate proiectele s-a spus exact acelasi lucru, doar ca noi, ca si echipă, am analizat toate proiectele din ultimul timp, de pe comunitatea românescă de roleplay și am evidențiat punctele negative, precum și cele pozitive din fiecare, astfel, am reușit, credem noi, să ajungem la o formulă cat mai convenabilă pentru jucători. Ca și sisteme, am incercat să eliminăm job-urile monotone si am venit cu un nou tip de job-uri, mult mai practice in Roleplay. Prin fiecare job, o sa aveti posibilitatea de a interactiona cu alti jucatori. Pe langa job-uri, server-ul asigură script-ul necesar dezvoltării orcarui tip de roleplay dorit. Versiunea 0.3.DL oferă spațiu pentru creativitate, iar din propriile experiențe, de pe servere de Roleplay care au rulat pe aceași versiune, am sesizat toate vulnerabilitațile acesteia si astfel, putem să o folosim la potențialul său maxim. Nu este un secret faptul că atunci când am început dezvoltarea, echipa noastră era foarte restrânsă ca și număr. In continuare, echipa se afla intr-un numar restrans, ca urmare, la scurt timp după deschiderea oficială a comunității, o sa aiba loc o sesiune de integrare in STAFF. Ceea ce vreau sa spun prin faptul asta este ca serverul a ajuns într-un stadiu foarte înalt ce tine de mapă, mapă este foarte stabila și nu prezintă buguri. Echipa Liberty City Roleplay România este în căutare de Game Developeri ce au avut experienta în a scripta pe versiunea 0.3DL, sunteți interesat? Va rog sa lăsați un Private Message pe acest forum fie luați legătura cu Community Manager pe serverul de discord al comunității. https://discord.gg/YudteMuMyv
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.