Jump to content

Aamon

Membru
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

About Aamon

  • Birthday 10/16/2002

Profile Information

  • Sex
    Masculin
  • Location
    ?

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Aamon's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • Collaborator
  • Reacting Well Rare
  • One Year In
  • First Post

Recent Badges

0

Reputation

  1. o pui la functia ta cand se logheaza player ul pe server, nu onplayerconnect, ai tu o functie acolo cand se logheaza
  2. am inteles, revin cu un update sa vad daca functioneaza // deci acolo era problema, credeam ca de la plugin, mersi mult.
  3. Salut, am o problema la pickup si nu inteleg de la ce ar putea exista chestia asta. Am un mic sistem de pickup uri dinamice si un sistem ptr job, fiecare pe treaba lui cu variabile diferite etc, cand vreau sa creez 3 pickup uri la cel dinamic este totul ok arata bine si asa dar cand vreau sa fac un job imi ia pickup ul de la primul sistem si raman fara primul pickup, dar la job se arata, ex: am 3 pickup uri si vr sa fac 2 job uri, primele 2 pickup uri imi dispar si mi se pun la job (nu imi ia pickup ul in sine gen id ul, doar ca dispare si imi apare unul nou pe care l am pus la job ul respectiv), textul ramane si cam asta e. Daca nu s a inteles din ce am zis, am un clip: https://streamable.com/3ty4zv M am uitat peste cod si nu gasesc problema, fiecare are functia sa ptr update - click. La functia de update aveam pickup type pe 23, da, nu exista dar imi mergea si acm l am pus pe 1. Inainte sa postez am facut un upgrade la include si plugin, am zis ca poate sa fie de la el dar n a fost.
  4. Sunt coordonate de la port, pe langa nave pe acolo. *posibil sa faci misto sau asa, dar las de la mine si incerc sa cred ca esti chiar incepator, poate chiar sub. Foloseste comanda asta in locul dorit pentru a face rost de coordonate, rezolvi tu restul. YCMD:mypos(playerid, params[], help) { new Float:pos[3], litstr[50]; GetPlayerPos(playerid, pos[0], pos[1], pos[2]); format(litstr, 50, "x: %f, y: %f, z: %f", pos[0], pos[1], pos[2]); return SendClientMessage(playerid, -1, litstr); }
  5. prin 2020 a fost ultima data cand am mai avut cv in pawn, cu ce stiam i am facut la baiat ce voia
  6. Salut, incearca asta dar o sa iti trebuiasca urmatoarele: - include u // adauga asta langa celelalte includuri #include <YSI\y_iterate> #include <foreach> - iteratorul si variabila // acesta este iteratorul new Iterator:server_admins<MAX_PLAYERS>; // aceasta este variabila new admin_hidden[MAX_PLAYERS]; - la onplayerconnect o adaugi // onplayerconnect(.. admin_hidden[playerid] = 0; - la onplayerdisconnect adaugi iteratorul // onplayerdisconnect(.. if(Iter_Contains(server_admins, playerid)) Iter_Remove(server_admins, playerid); - dupa ce se logheaza playerul verifici daca are admin, acesta sa fie pus pe lista cu iteratori // functia ta(.. if(PlayerInfo[playerid][pAdmin]) Iter_Add(server_admins, playerid); // de modificat variabila de admin, daca este nevoie - stock ul pentru nume // il poti pune oriunde stock GetName(playerid) { new name[20]; GetPlayerName(playerid, name, sizeof(name)); return name; } - comanda de ascuns si de test // o poti pune unde vrei, mai poti adauga daca crezi ca este insuficient YCMD:ahidden(playerid, params[], help) { if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 1) return SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, "nu ai nivelul necesar de admin"); // de modificat variabila de admin, daca este nevoie admin_hidden[playerid] = 1; SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE, "esti ascuns din lista de admini"); return true; } // test? YCMD:debug(playerid, params[], help) { admin_hidden[playerid] = 0; return true; } - comanda de facut admin? YCMD:makeadmin(playerid, params[], help) { Iter_Add(server_admins, playerid); return true; } - comanda de vazut admini // comanda, o pui unde doresti YCMD:admins(playerid, params[], help) { if(Iter_Count(server_admins) == 0) return SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE, "no admins online"); foreach(new i : server_admins) { switch(admin_hidden[i]) { case 0: { new litstr[50]; format(litstr, 50, "%s - admin level %d", GetName(i), PlayerInfo[i][pAdmin]); // aici ai nevoie sa modifici doar variabila de admin, daca este nevoie SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE, litstr); } case 1: return true; } } return true; } Cam asta este, am facut cu ce stiam ca e mai bine iar in legatura cu comanda, sunt 95% sigur ca merge, daca intampini probleme, imi spui.
  7. Salut, daca doresti sa schimbi pozitia o poti face tastand /save in locatia dorita (in samp) si o gasesti la Documents - GTA SA files - SAMP - save positions. YCMD:gotodoc(playerid, params[], help) { if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 3) return SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, "nu ai nivelul necesar de admin"); // poti edita variabila asta(daca este diferita) cu cea corecta de o ai in gamemode, culoarea folosita este '0xCECECEFF' SetPlayerPos(playerid, 2758.5840, -2437.2991, 13.4983); // pozitia unde te teleporteaza return true; }
  8. 'As putea pune si alte exemple insa tot vei rupe cu gura ca este proiectul tau.' - nu prea as avea de ce, nu sunt si nici nu ma consider scripter. L-am postat deoarece nu am mai avut ce face cu el ))) Nu prea inteleg unde e problema..am postat un gamemode de la 0 cu login&register (se poate face/gasii rapid), jobs, locatii si pickup-uri (texte) si ce mai avea in el, cum ai zis si tu, luate din alte gamemode-uri (al tau idk) si am facut unul ok pentru 'incepatori', chiar daca sunt chestii luate din alta parte, stiu ca mai mult de 75% eu am facut asa ca nu prea as avea de ce sa 'dau cu gura'. ('-'_'-')
  9. O sa rezolv acele 'buguri' si o sa pun un link nou pentru gm sa nu mai dai asa cu 'parerea' ca nu prea imi place ce limbaj ai. Am postat acest gamemode deoarece aveam o problema la pc si trebuia sa reinstalez windows-ul imediat si nu am avut timp sa le rezolv..avand in vedere ca am pus si un pastebin cu acele probleme presupun ca trebuia sa-ti folosesti si tu acei 'neuroni' ai tai si sa te gandesti de 2 ori inainte sa postezi acest topic..Iar 'dar ai copiat din alte gm-uri totul. Nimic facut de tine.', ai un pic de adevar..am luat cateva stock-uri deoarece nu aveam idee cum sa le fac pe moment sau chiar nu stiam si sa nu pierd timp le-am cautat dar nu inteleg unde e problema? Avand in vedere ca restul de gamemode a fost facut de mine si eu am luat doar ce am avut nevoie nu inteleg de ce spui ca am furat din alte gamemode-uri si ca nu-i facut nimic de mine..daca te referi ca poate aveam o comanda si arata ca una din alt gamemode asta nu inseamna ca am furat-o..poate mi-a placut modelul in care a fost facuta si am incercat sa fac la fel cu 'chestiile' mele.. Pastebin..crezi ca aveam eu tot timpul din lume sa fac 'un eseu' cu toate probleme/bugurile din gamemode? avand in vedere ca aveam si 2-3 keyloggere prin pc.
  10. Esti sigur? Gamemode-ul pe care l-am postat este doar o copie al celui pe care lucrez acum..am facut un new.pwn si am pus in asta ce am avut in cel original. Daca nu ma insel, prin iulie am inceput sa lucrez la acest gamemode si te asigur ca nu are nicio legatura cu tine, si daca ar avea as pune credite ca nu sunt asa bun 'skripter' incat sa nu-mi dau si eu seama de unde am luat sursa x sau y.
  11. Sapphire RPG - http://www.girlshare.ro/3490088828.6
  12. Gamemode created by Aamon from 0. Ce contine acest gamemode?: - adaugat un system de register / login. - adaugat un stock pentru a salva variabilele player-ului in baza de date. - adaugate mici chesti pentru a-mi face treaba mai usoara (spawn, pozitie, server name/version, [...] skin-uri pentru playeri la inceput(male/female) etc). - adaugat email, varsta si sex + dialog-urile pentru inregistrare. - adaugate cateva stock-uri pentru chat. - adaugat la inregistrare sa-ti dea culoarea alba(tab) + cand scrii pe chat global sa ai la fel. - acum cand se creaza un cont o sa apara in consola. - schimbata camera player-ului cand se inregistreaza / logheaza. - adaugat un logo + ceas(respectiv si timer-ul). - adaugat sa-ti dea un skin la inregistrare si sa se salveze. - adaugat un system de ore jucate. - adaugat un system de level(respect points + comanda de /buylevel). - adaugat un mic system de payday. - adaugate niste variabile pentru o munca mai usoara (comenzi & stock-uri). - adauga un system de admini si helperi pe iteratori. - adaugate cateva comenzi de admin. - adaugata comanda /set. - adaugat un system de vehicule statice pe iteratori. - adaugat un system de engine, reducere din benzina si un speedometru. - adaugat rank-uri la admini si helperi. - adaugat un system de dmv pe iteratori + database(checkpoint-urile), system de licente momentan doar pentru vehicule. - adaugat un system de pickup-uri + nume. - adaugata comanda [/ah] si comenzile de admin, respectiv, pe level. - adaugate mai multe comenzi de admin [/respawn, /goto, /gethere] etc... - adaugat un system de locatii pe iteratori. - adaugat un system de joburi pe iteratori. - adaugate niste anim-uri (comenzi). - inceput un system de report-uri (comenzile /report, /reports, /ar si /cr) - 75% done? - adaugat un 'work place' pentru joburi, nu am facut si o functie sa vada daca la jobul x are sau nu pentru a nu se bugui la /editjob sau idk. - adugata comanda [/editjob] prin care poti edita un job direct de pe server (poti edita numele, pozitia de la job si cea de la work place). - adaugata comanda [/spawnweapon] dar nu stiu dc. - rezolvate anumite buguri la dialogurile pentru joburi + cel pentru editat. - adaugat un stock pentru a vedea in [/jobs] cine lucreaza la x sau y. - adaugat mini-jobul Grass Cutter (niste cp uri, o masina, mesaje si niste bani). - adaugat jobul Trucker (momentan nu este facut). - rezolvate 2 buguri la checkpoint-urile de la joburi si de la DMV (cand se stergeau checkpoint urile de la DMV sau job nu se intampla nimic, acum cand nu mai ai cp activ de la DMV sau job se pune ca job/exam failed). - rezolvat bugul de la comanda [/editpickup - cand ii schimbai numele], nu se salvea numele cu \n, doar dupa salvare.. acum merge perfect (bine, mai sunt mici buguri). Imagini: https://imgur.com/a/FfEFbhz - (nu sunt prea ok pozele dar presupun ca intelegeti ceva daca vreti sa va uitati la ele). Informatii (probleme & buguri) in gamemode: click Download: http://www.girlshare.ro/3769971895.8 Link Virustotal: https://www.virustotal.com/gui/file/3ed636f97f4448ce49ed984b4b60c93a1c2238245ffe0b617b43d508a314caa3/detection
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.