Jump to content

cenzorel

Membru
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

cenzorel's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Collaborator
  • One Year In
  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

1

Reputation

  1. Salut! Caut persoane serioase si de incredere pentru staff(un prim staff) pentru un server de sa:mp, "clasic", diferit de toate celelalte. Pentru mai multe detalii, pm pe site cu discordul dumneavoastra sau reply Nu deranjati aiurea daca nu doriti sa faceti ceva!
  2. nu chiar, e inceput din unul din perioada acea, adus intr-o forma mai moderna
  3. Salut! Caut o persoana serioasa de incredere care vrea sa-si deschisa un server de sa:mp, "clasic", diferit de toate celelalte. Nu b-hood, nu curcubeie, nu gamemodeuri rainbow, am un gamemode foarte diferit clasic GF cu putin RPG foarte interesant care asteapta cu nerabdare sa fie deschis. Pentru mai multe detalii, pm pe site Nu deranjati aiurea daca nu doriti sa faceti ceva!
  4. Salut! Caut staff capabil si serios pentru un server de SA:MP!
  5. cenzorel

    Ajutor

    Am gamemode-ul linkmania, cel de 2020, si nu gasesc in GM conectarea la baza de date, am cautat peste tot pana si in includuri, am cautat in tot GM-ul si nimic, ma poate ajuta cineva?
  6. Am gamemode-ul linkmania, cel de 2020, si nu gasesc in GM conectarea la baza de date, am cautat peste tot, ma poate ajuta cineva?
  7. daca m-ai putea ajuta putin
  8. as vrea sa il golesc.. dar nu stiu cum, am incercat sa urc baza pe local... dar.. inzadar.. da aceeasi eroare
  9. Salut, habar n-am de ce... dar am incercat si pe localhost, imi da chestia asta, si habar nu am cum sa o rezolv, ma poate ajuta cineva? Nu vrea sa mearga baza de date..
  10. Salut, habar n-am de ce... dar am incercat si pe localhost, imi da chestia asta, si habar nu am cum sa o rezolv, ma poate ajuta cineva? Nu vrea sa mearga baza de date..
  11. Caut proiect Samp Discord: Sheek47#3326
  12. Ofer Serviciu Scripting, vin cu GM-ul meu. Caut ceva serios, ceva de inceput care are nevoie de ajutor. Discord: Sheek47#3326 Nu vreau nabi!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.