Jump to content

AnurakiV2

Membru
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutru

1 Follower

About AnurakiV2

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pentru cei ce au probleme cu gamemode-ul, recomand sa îl compilati cu zeex, dacă da fail la pluginuri, faceți un update la ele, eu unul nu am avut nicio problema cu el, nici pe localhost, nici pe host
 2. Username: Anuraki Nume gamemode: Asemanator moon.eclipsed Creator (sau editor): Anuraki Poze/Video în care prezinți modul de joc: https://imgur.com/a/xHCQttw Link Virustotal: https://www.virustotal.com/gui/url/e871c4cc100dfb47777d794615364774fef3a70d578bf6a8b739b7ac3949141a/detection Link download: https://www104.zippyshare.com/v/iQh2JDEw/file.html Alte precizări: Salut, va dau acest gamemode care include si un panel. Gamemode-ul a fost inceput de la stoners, atentie, nu de la shit-ul de l2p cum acuza baietii.Se poate vedea in poze mai sus. GM contine: -sistem food&water -sistem garage -summer quest, acesta a fost creat de ionchyAdv -adaugate skin crate si veh crate -sistem de skinuri momentan fara beneficii -clan hq -masini la clan -rainbow -stage -vip vehicle Sunt mai multe, nu imi vin in cap acum. Gamemode-ul il descarcati si il puneti direct pe host, nu are buguri, cel putin nu am descoperit, panelul 100% compatibil.
×
×
 • Create New...

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.