Jump to content

segmentationfault

Membru
  • Posts

    244
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    57

segmentationfault last won the day on April 15

segmentationfault had the most liked content!

2 Followers

Recent Profile Visitors

3,341 profile views

segmentationfault's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

139

Reputation

  1. ia inspiratie de aici => https://dribbble.com/search/gaming-landing-page
  2. super frate fane video pe youtube, da sa stii ca io nu inteleg nimic din ce zici tu acolo pe canal sal si sanatate
  3. nu mai dați laba, cel mai sănătos e să fuți.
  4. depinde de țară și de economia ei, depinde dacă dai de un prost care nu-și știe valoarea și face treabă bună. tu ai zis din prima că vrei o anumită calitate, eu ți-am zis ce implică acea calitate. poate ai noroc de un prost și iese mult mai ieftin, la calitatea pe care o vrei. dacă chiar vrei low-cost, încearcă cu un indian, dar în general ăla promit sarea cu marea și livrează foarte prost.
  5. Astea nu sunt ipoteze băiatu' meu, profesional vorbind, garanția că ceva este scris corect este asigurat de teste automate, ceva ce tu nu ai în SA-MP :)). Uneori mă mir de ce pierd timpul să explic unor oameni ca tine lucrurile astea... EDIT: Dacă tu crezi că să scrii cod și după să intri in-game să testezi acel lucru îți garantează ție calitatea, ești total pe lângă
  6. iară client-ul își dă cu părerea despre lucruri tehnice. am avut un client care-mi spunea mie că unele lucruri sunt simple, cauți pe google și dai copy-paste și rezolvi în căteva ore, când realitatea era total diferită. referitor la aceste teste, ele se numesc spike testing, și da, doar că conectezi niște boți nu îți garantează că performanța o să fie la fel în scenarii reale (când ai 200 de utilizatori în același loc și fac diferite acțiuni). SA-MP este asemenea JavaScript, single-thread cu ideea de event-driven programming, deci problemele de performanță te asigur că apar când mai multe evenimente se întâmplă în paralel și des. tu nu prea poți testa asta, nu cred că există o librărie specială care poate testa funcționalițăți in-game în mod controlat (cum este Cypress sau Selenium), nici nu știu dacă există ceva de testare pentru sa-mp, pentru că standardul este foarte low, nu există conceptul de testare pentru a verifica înainte de a împinge în producție că acel lucru funcționează per total cum trebuie. îți zic de pe acum că dacă vrei pe cineva serios, implicat, du-te pe LinkedIn și caută developeri C/C++, dar îți zic de pe acum că trebuie să ai minim 2-4k euro lunar ca să-ți lucreze. dacă nu ai bugetul ăsta, o să ai parte de plozi, care nu știu lucruri de bază și o să-ți livreze un câcat de produs, iar la final pierzi pe lângă bani, și timp. baftă!
  7. Unde este deșteptăciunea mai exact? Îți iei ceva peste bugetul tău doar că să-ți gâdili ego-ul că ești cineva în viață? Tiparul ăsta comportamental îl găsești efectiv peste tot. Îți cumperi mașină de lux, peste bugetul tău, de multe ori în rate, doar ca să te simți tu că ești cineva. Te îndatorezi pe câțiva ani buni, dacă doamne ferește nu mai ai un venit stabil, te rupe banca, iar mașina aia vine cu niște costuri. Drumurile în România sunt praf, dacă nu este o mașină fiabilă trebuie să bagi bani constant în piese care de multe ori sunt exagerat de scumpe. Practic, ce vrea să zică @ZookeAdv este exact ca în meme-ul cu: ai iPhone 14 Pro Max, dar mănânci pateu pe pâine. Nu este o formă de deșteptăciune să-ți iei ceva peste bugetul tău doar ca să pari ceva ce nu ești. @AlexGX tu te prezinți pe un forum cu niște lucruri, un nume, o poză. Noi deja te judecăm după cum te prezinți, adică ai un BMW în poză (presupunem că ai o situație financiară foarte bună), dar tu te zgărcești la 50 EUR. Este ca și cum un zugrav îi face o lucrare la un milionar în euro dar se zgărcește pentru 1,500 - 2,000 RON. I mean, tu chiar te miri că cineva face mișto de tine pe chestia asta :))?
  8. dc imi folosesti vechiul nume...
  9. stai 1 an sa lucrezi sa-l vinzi pe 50 de euro? really? eu nu va inteleg, daca tot aveti niste abilitati in programare, de ce nu le fructificati intr-un domeniu mai bine platit?
  10. și ce faci dacă mașina își pierde treptat din viteză (neapăsând pe W)?
  11. da cati ani ai? ca aveam eu 14 in 2012 când aveam sa-mp.ro și nici nu mai țin minte cum arată pawn-ul.
  12. voi chiar nu puteti incarca ceva fara sa lasati ceva pe acolo? asa jeguri umane sunteti?
  13. cand intrasem pentru prima data pe serverul de SRC aveam numele eXtr1k3 si stiu ca a fost un mini-beef ca aveam numele asemanator cu al tau
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.