Jump to content

Demonik

Membru
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutru

About Demonik

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Name in game
  [TgV]KosTy
 • Level of knowledge
  Începător

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. pai cum sa o folosesc daca nu este activa creez un cont nou pe server si normal trebuia sa trec prin tutorial dar el dupa inregistrare/ logare ma baga direct pe joc fara ca sa ma trimita in alta lume virtuala sau sa ma trimita la dmv, nici comanda , /tutorial nu merge.
 2. Buna Seara All, imi spuneti si mie va rog ce nu este bine in aceasta functie tutorial ca m-am logat cu 2 conturii dar nu imi scrie ca in functie nici nu ma trimite in alta lume virtuala nimic
 3. am vorbit cu cei de la firma de host si imi fac ei baza de date ms frm.
 4. Imi spuneti si mie va rog de ce imi da eroarea asta la baza de date cand vreau sa o urc pe phpmyadmin?
 5. Demonik

  Eroare

  Salutare All, ma ajutati putin cu eroarea asta va rog frumos [12:24:45] [debug] Run time error 4: "Array index out of bounds" [12:24:45] [debug] Attempted to read/write array element at index 102 in array of size 102 [12:24:45] [debug] AMX backtrace: [12:24:45] [debug] #0 0038e278 in public DecreaseTimer () at C:\Users\costi\OneDrive\Desktop\Progres Final Server\HPQ123 samp\gamemodes\B-HOOD.pwn:29757. Linia: 29757
 6. Kenzo ma ajuti si pe mine cu ClanHq dupa GM HPQ123 care este postat aici, cumpar  ClanHq intrun inauntru si cand vreau sa ies numai pot sunt blocat inauntru.

   

 7. Demonik

  Ajutor Gates

  GM B-hood, se deschid dar raman tot acolo.
 8. Dacă dorim  vedem în jurul nostru o schimbare, trebuie să începem prin a ne schimba noi înşine în sensul dorit.

   

  maxresdefault.jpg

 9. Demonik

  Ajutor Gates

  Salutare All, am si eu o problema cu Gates de la LV Police apas Caps Lock se deschide poarta dar mai ramane 1 acolo dar am luat coordonatele de la ele am incercat cu map editor sa vad daca sunt dublate si nu sunt, am aici si comanda din GM
 10. Demonik

  Logo

  ceasu l-am gasit dar nu pot face timer functional...
 11. Demonik

  Logo

  Buna Seara, ma ajutati va rog si pe mine din poza de mai jos vr si eu logo-ul ala cu timp si ceas din dreapta jos, unde il gasesc in GM?
 12. Demonik

  Cumpar GM

  Ce-i care cred ca au ceva de aratat sa lase video cu GM ma refer la ceva cu adevarat interesant nu tot ce este pe net acum.
 13. Demonik

  Cumpar GM

  Tepari sa se Abtina, pentru ca orice tranzactie o fac cu membrii din Staff Forum
 14. Demonik

  Cumpar GM

  Buna Ziua, dupa cum spune si titlu, Cumpar GM gen B-hood am vazut ca este aparuta o versiune postata dar este plina de buguri, doresc sa cumpar GM exact ca B-hood cu toate update si ststemele actuale chiar si pe srv oficial, atentie acest GM se cumpara doar cu ajutor din partea la staff samp.ro nu incercati chestii gen asta este GM, in atentia lui Edison daca esti dispus sa vinzi GM iti pot face o oferta frumoasa pe GM.
×
×
 • Create New...

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.