Jump to content

Spritz_

Membru
 • Posts

  81
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Spritz_ last won the day on June 16

Spritz_ had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Location
  Dus cu pluta
 • In-game Name
  Spritz_
 • Level of knowledge
  Experimentat

Contact Methods

 • Discord
  Spritz_#0525

Recent Profile Visitors

1,042 profile views

Spritz_'s Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Dedicated Rare
 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

21

Reputation

 1. Adauga-ma pe discord sau arata-mi erorile aici. Ceea ce am uitat eu sa mentionez este ca trebuie compilat cu ZEEX Compiler 3.10.8. Nu merge cu alta versiune nici mai noua, nici mai veche.
 2. Spritz_#0525 este discord-ul meu. Adauga-ma si am sa te ajut! Daca nu doresti asa, spune-mi problema aici si iti voi da un raspuns cand voi putea.
 3. Nu doar ca moare acest mod de joc, moare jocul in general . Merci pentru comentariu si pentru cuvintele de apreciere!
 4. recomand asgud bajeat serios
 5. +1 de la mine. Mai mult ai scos sisteme decat ai adaugat, dar fain, in orice caz!
 6. Eu recomand Whirlpool. Se gasesc tutoriale pe net si nu e nici greu de folosit.
 7. Nu ai conectat baza de date bine. Cauta in gamemode "mysql_connect" si trece datele de la baza de date. mysql_connect("host", "user", "database", "password");
 8. Cred ca te referi la comanda /factions, nu la /leaders. Iar din ce vad eu acolo, comanda aia iti modifica MOTD-ul factiunii, nu si statusul ei, adica daca aplicatiile sunt deschise sau inchise. Faction MOTD-ul este un mesaj care le apare membrilor factiunii. Si de ce ai face o selectie din baza de date cand trebuie sa actualizezi ceva in baza de date? Pentru statusul aplicatiilor factiunii, cel mai probabil ai o alta comanda sau poti sa faci tu una, in cazul in care nu exista deja o comanda facuta special in acel sens.
 9. Sincer, din ce vad eu aici, chiar imi place. La faza cu "atentie la detalii" am observat instant detaliul la care faceai referire, exact asa imi place si mie sa arate. Nu prea sunt eu fanul unor astfel de TextDraw-uri, insa asta nu inseamna ca nu sunt bune si ca altora nu le-ar placea. Din ce vad aici... nimic de reprosat, imi place ce vad. Din partea mea ai +1, multa bafta iti doresc!
 10. Eu zic sa stai cuminte, te dai de gol singur, ala nu e un motiv, poti face mai repede o comanda cu care sa le poti schimba parola, sa le-o resetezi. Si care "multi"? Ca eu vad ca e gol server-ul tau. Si ce "+1" ti se pare ca primesc? Ti se pare ca a reactionat cineva la reply-ul meu sau cum? De ce spui ca "habar nu am" cand e foarte clar si asta se intelege? Repet, bafta!
 11. Iti arata o "parola random" pentru ca parolele sunt criptate, de aia. Dar, totusi, de ce ai vrea sa aflii parolele celorlalti? Pentru ca tocmai ai dat de inteles ca ai vrea sa spargi ceva conturi, prin urmare eu nu iti voi spune cum scoti criptarea de la parole si as ruga si pe cei care vad acest topic sa nu te ajute in privinta asta. Multa bafta!
 12. Cred ca ii apare cu galben de la modpack. Si da, @guguta123, incearca sa faci cum zice iSkull.
 13. That link is to show you that the files have been checked for viruses. If you look under the link from VirusTotal, you can see the download link of the GameMode. In any case, to make sure you download it from the right place, you have the link here: https://www.mediafire.com/file/zrnhpo4ce066ye6/RSW.rar/file . Thank you very much for your opinion.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.