Jump to content

S0NNIX

Membru
  • Posts

    117
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    10

S0NNIX last won the day on February 1 2023

S0NNIX had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

  • Sex
    Masculin
  • Location
    Dus cu pluta
  • In-game Name
    S0NNIX
  • Level of knowledge
    Avansat

Contact Methods

  • Discord
    S0NNIX#0525

Recent Profile Visitors

1,620 profile views

S0NNIX's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

37

Reputation

  1. L-am pus si atat, pur si simplu. Cine-l apreciaza, bine, cine nu, iar bine. Eu nu am stiut ca a existat si pe alte servere de SA:MP, pur si simplu ma plictiseam si am zis sa-l fac. Daca tu poti face ceva mai bun, nu am nimic impotriva, chiar te rog sa postezi aici daca ai ceva mai bun, sa vad si eu, poate chiar ma pot inspira din creatia ta. Daca tot ti-ai facut cont special sa dai reply la acest topic si ai venit pe RSS sa ma tot iei la intrebari, sa imi testezi tu "abilitatile de scripter", desi nu inteleg cu ce scop ai facut acest lucru, chiar vreau sa vad si eu o creatie de a ta. Daca esti mai bun, bravo tie! Eu nu am nimic impotriva sa vad ca altii pot mai mult decat mine, pentru mine chiar e o motivatie si aici vorbesc la modul general. Daca tu crezi ca pentru mine un joc are o asa de mare importanta incat sa ma frustrez ca tu stii mai multe decat mine, e problema ta. Totusi, chiar m-ai facut curios, vreau sa vad si eu o creatie de a ta!
  2. Noroc ca am avut eu si nu te-ai chinuit tu sa ti-l cauti!
  3. Salutari! Daca ai nevoie de ajutor, specifica numele gamemode-ului, arata-ne niste linii de cod cu timer-ul sau orice altceva ce ne poate ajuta, astfel incat tu sa rezolvi problema cat mai rapid.
  4. Am crezut ca s-a dus toxicismul din tine, dar vad ca nu prea. Daca tu vrei sa spui ca el n-are cunostinte in domeniul asta si tu da... pai problema e la tine. In al doilea rand, cam are dreptate @hanako... Lenea e mare si nu era cine stie ce de cautat. Multi s-au obisnuit sa posteze aici pentru ca se asteapta sa dea altii rezolvarea la ceva ce gasesti scriind 2 cuvinte pe internet. Adica pentru niste lucruri atat de simple, sa vina altcineva sa ti le faca? Nu ai cum sa inveti daca tot timpul face altcineva in locul tau. Macar pe hanako il recomanda cineva, dar pe tine? Tu i-ai dat direct "mura-n gura", hanako i-a zis sa incerce sa caute pe internet, i-a zis ce sa caute, nu i-a dat mare lucru de facut, trebuie sa faca si el ceva daca vrea o rezolvare.
  5. Salutari! Am zis sa va arat si eu un sistem ce l-am facut recent. Zic ca e destul de interesant, chiar daca nu prea ar fi folosit. Tin sa precizez ca e 100% facut de mine si ca nu m-am inspirat de nicaieri sa-l fac. Asta ca sa nu aud ca l-am luat de pe net sau ceva (nu ca ar fi prea greu de facut...). Nu imi coloreaza doar mie numele, poate colora numele oricarui jucator. Daca aveti sugestii sau ceva de genul... le astept cu drag! Orice parere cu privire la acest sistem este bine venita si mi-ar fi de folos.
  6. Cum nu? E foarte simplu. Ceea ce te-am pus eu sa verifici este sa vezi daca jucatorul se afla la volanul unei masini. Daca jucatorul se alfa la volanul masinii (newstate == PLAYER_STATE_DRIVER), atunci sa se intample ceea ce ai scris tu in codul ala. Fara o verificare de genul, n-o sa mearga nimic din ce pui in OnPlayerStateChange. Tot ce ai de facut este sa pui intre parantezele if-ului codul tau. if(newstate == PLAYER_STATE_DRIVER) { //CODUL TAU }
  7. Pai arata-ne si noua comanda.
  8. Daca te uiti atent, nu ai facut verificarea: if(newstate == PLAYER_STATE_DRIVER) Acolo unde ai pus codul, fa verificarea aia .
  9. De ce nu ai incercat la OnPlayerEnterVehicle? Plus de asta, as vrea sa vad mai exact codul de la OnPlayerStateChange, daca intelegi ce vreau sa zic.
  10. Unde ai pus codul asta mai exact?
  11. Sincer... Nu cred nici pe departe ca alea sunt facute de tine. Nu recomand nimanui sa faca afaceri cu tine. Nu stiu daca te-ai schimbat pana acum, dar daca n-ai facut-o, ar fi bine sa o faci, pentru ca stim cu totii cat de toxic ai fost, nu stiu daca mai esti la fel si acum, dar momentan nu recomand nimanui sa faca afaceri cu tine.
  12. Salut! Ne pare rau, dar nu te putem ajuta daca tu nu ne dai liniile de cod. Cum crezi ca noi te putem ajuta daca nu vedem ce se afla in script-ul tau? Ba chiar ne-ar placea sa primim si mai multe detalii, adica unde nu-ti arata detaliile masinii sau prin ce modalitati ai incercat sa rezolvi problema, de unde ai mai incercat sa te inspiri, una-alta.
  13. Ai dreptate si tu, te rog sa ma ierti!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.