Jump to content

jumainkain

Membru
 • Content Count

  145
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by jumainkain

 1. Sal, exista posibilitati sa joci GTA SAN ANDREAS, nu SA:MP, cu un prieten, gen sa faci misiunile de pe San Andreas alaturi de un prieten, sau ar fi smecher un gamemode asa, spor la lucru. Daca exista ceva de genul, nu neaparat un gamemode, si un program va astept link aici jos.
 2. Baieti, nu descarcati panel-uri wcode de pe net, pe langa faptul ca au 100 vulnerabilitati, au si keyloggere.... Si plus ca sunt variante demo, la varianta buna cumparata este un License Key pe care vi-l dau ei.
 3. Sincer, normal functiile folosite pe site cu control asupra serverului, nu prea sunt cel mai recomandate, asa cum a zis si @peiN daca este sabotat, este terminat tot. Iti recomand sa studiezi serverele mari, si sa descoperi ce le lipsesc acestora, si poti imbunatati o varianta a ta.
 4. Daca ai nevoie pot face activitate pe ambele interfete, inclusiv metin2 cat si sa:mp. O activitate intre 4-5 ore, pe aman2, cu un program bine pus la punct, in unele zile pot avea si activitate night / day. Full hour.
 5. M-as fi alaturat pe partea de Scripting, dar cunostintele mele nu sunt indeajuns daca tu ai de gand sa faci un proiect foarte mare, in schimb daca ai nevoie de staff, ti-am dat mesaj pe discord. VAurel#1890.
 6. Ce panel este compatibil cu gm-ul ? Sa incep ceva proiect pe el.
 7. Este cumva, inceput de la varianta lu HPQ b-h ? Daca este, iti mai dau eu de rezolvat cate ceva daca ai nevoie, am lucrat destul de mult pe gm asta, si am gasit destul de multe probleme
 8. Update : -Am renuntat la ideea de economie mica, in schimb, am facut-o medie. -Adaugata inca o metoda de depositare a banilor. (Pe card). -Adaugate comenzile : /punepecard, /scoatedepecard, /banipecard. -Peste 50 buguri rezolvate. -Am adaugat un nou crate (Mythic). -Adaugat Card, la SavePlayerData si toate functiile din gamemode. -La fiecare PayDay, nu ve-ti primi taxe la banii de pe card.
 9. Baietii, este posibil sa pun un skin pe server, si gen sa se descarce la toti pe pc cand se conecteaza pe sv ? Cum e pe MTA
 10. Ma da unii dintre voi chiar vreti mura-n gura ? ...
 11. Comanda este facuta sa fie folosita la biz-ul de tip CNN, adica biz cu id 14. Probabil tu ai incercat sa creezi alt biz, si nu ai specificat si lucrul asta.
 12. Update : -Economia modificata in intregime, economie extrem de mica. -Rescris sistemul de vehicule personale, era buguit. -Schimbat TextDraw Logo. -DealerShip-ul modificat putin.
 13. Am uitat sa anunt, serverul a fost oferit, multumesc totusi ca ati mai dat reply. O zi buna
 14. Salut, am inceput si eu sa lucrez la gamemode-ul editat de VLM, nu mai stiu sincer de la ce gm e inceput. ____________________ GM BY : VLM EDIT BY : VAurel Data Inceperii : 21.02.2020 _____________________ Update-uri : -Am modificat din economie, pana acum doar la : Banii de la job-uri, si clothes shop. -Rezolvate anumite buguri. -Rescrise anumite comenzi, cum ar fi (/shop) , (/set). -Economia, o sa fie extrem de mica, asta insemnand ca inf va ajunge sa coste in jur de 750.000$
 15. Multumesc pentru gm, am inceput un edit la el, sincer ma asteptam sa gasesc mai putine buguri, dar e cam "full" cum s-ar spune. Stiu ca te-am ajutat cand ai avut un bug la vw de la masinile mafiilor in timpul warurilor, cu placere apropo Sper sa continui acest proiect, si sa incerci ceva mai "maret".
 16. Salut, daca ai nevoie de cineva care sa ofere servicii scripting, in caz ca vei oferii servere de gaming, ma pot oferii cu servicii scripting cs 1.6 / sa:mp. Daca nu, te pot ajuta ca si operator, in sensul ca pot avea un program, pe care il voi respecta si voi intampina clientii pe chatul live. Cu stima VAurel @ GreenBlood.
 17. Cauta linia cu restrictia si da-ne-o sa te putem ajuta.
 18. Anunt!!! Am inceput sa lucrez la o versiune mai stabila a gamemode-ului, bug-urile principale care vor fi rezolvate : -O sa fie adaugat tutorialul ca multi spun ca nu e adaugat si nu stiu cum (nu e un bug, e mai degraba un update). -O sa rezolv bugul la PNS (Te teleporteaza in alt pns). -O sa rescriu unele comenzi, si o sa refac restrictiile unora. Daca cunoasteti alte buguri, astept un pm. Forta @HPQ123
 19. Urca si fisierul booter.inc in include, si asigura-te ca ai Include <booter> in gamemode.
 20. Scz, am vazut tarziu conversatia dintre voi, daca ai si un scripter pregatit, eu iti pot oferi serverul fara probleme.
 21. Ba, nush ce sa zic, pana nu vad un virustotal de la cel care a postat gm, nu prea ma risc sa il descarc. PS : Nu am nimic cu nimeni. Respect
×
×
 • Create New...

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.