Jump to content

Unchiu.XeNoN

Membru
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by Unchiu.XeNoN

  1. in ziua de azi nu iti mai trebuie lift, merge cu scara tovarase :)))
  2. A păi să-ți bați capul doar să modifici porcăria aia de text e total absurd chestia aia se poate edita prin samp.dll sau vre-un script pentru cleo ce modifică acel text sau cel mai easy să creezi un cleo, în acel cleo să pui script-ul ce-ți creează un text când deschizi jocul(samp-ul) și text-ul ăla îl modifici cum vrei.
  3. Tu te referi la text-ul ăla pârlit ce-ți apare la început sau? =)))
  4. Acuma am văzut și eu acest comentariu Vreau să te anunț că totul a fost făcut cu mânuța mea :)))
  5. În filterscripts. Sau iei codurile și le pui în gamemode.
  6. Bună seara, am și eu o problemă cu Script[gamemodes/teste.amx]: Run time error 19: "File or function is not found" m-am interesat pe internet și cică e de la server.cfg SERVER LOG: PS: Server-ul e hostat, pe windows. Știe cineva care ar putea să mă ajute vă rog cu niște detalii utile? Mă chinui de 4 zile aproape la porăcria asta... Am uitat să menționez, pe localhost nu are nici o problemă, când îl urc pe ftp-ul de la host nu mai merge.
  7. Recomand ! Este un tip cumsecade cu multă răbdare și lucră extrem de bine !
  8. Ți l-am șters mă plângăciosule de 31 de ani. Și poți să știi că am fost prea correct cu tine tâmpitule, ți-am făcut ce-ai vrut tu, omu dacă s-a băgat la muncă pe gratis îți convine, dar dacă îți cere banii sau pleacă, plângi ca un idiot că ai rămas singur și cauți metode de ceartă ha, ha . Și mă cam doare undeva că postezi tu ce postezi.
  9. 1.Exterior ApartamentExterior.txt 2.Recepție ApartamentCazare.txt 3.Hol ApartamentHol.txt 4.Camera ApartamentInterior.txt
  10. 1.LSPD LSPD.txt Aparte găsiți și la EraRPG Click , la minutul 1:01 2.DealerSHIP DS.txt
  11. Aș dori un script, dacă de exemplu un player tastează /car 411 și se dă jos și mai tastează încă o dată, mașina anterioară rămâne. Și așa poate să spawuneze non-stop mașini, pe alte servere am văzut că dacă iei o mașina și mai spawunezi o mașină, mașina anterioară dispare. Mă poate ajuta cineva cu un script de genu?
  12. De ce nu rulează models pe linux, am încercat toate posibilitațile și tot nu merge, știe cineva de ce? La linux nu este folderul Models iar la Windows ți-l dă. Oare chestia asta este doar pentru Windows sau am făcut eu ceva greșit. Aștept Raspunsuri !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.