Jump to content

Valentin98

Membru
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Valentin98

  1. Salut prieteni, Cine ma poate ajuta si pe mine cu o problema, va rog? Am si eu un gamemode si vreau sa vad cum se vede panel-ul acestuia pe localhost. Panel-ul respectiv l-am pus corect in htdocs in xampp, am pus datele corecte doar ca imi apare chestia asta si nu inteleg dc.
  2. de unde ii pot descarca?
  3. Valentin98

    Buguri

    Salut, las si eu aici server log, cine poate sa se uite pe el si sa ma ajute si pe mine, rog frumos. Am ceva buguri pe server si sa imi spuneti daca e din cauza ca serverul nu ruleaza cum trebuie. server_log.txt
  4. As mai avea o problema daca ma poti ajuta si aici te rog. Dupa ce am cumparat un vehicul din DS, nu merge sa accesez /v, imi spune ca nu am niciun vehicul disponibil.
  5. Multumesc mult de ajutor, a mers !
  6. Poti sa imi lasi un link te rog cu ce trb sa instalez mai exact si unde trb sa il pun in folder-ul meu cu gamemode-ul?
  7. Si ce la pluginuri de la windows trb sa fac update mai exact?
  8. Si am incercat sa sterg alea dar la liniile respective nu apar, dar hai sa trecem cu vederea daca serverul trb sa porneasca si fara warning-urile alea
  9. Am inteles, pai nu vrea sa se deschida, pe host merge, pe localhost nu
  10. Daca stiam sa repar, nu mai lasam mesaj, nu stiu cum sa fac
  11. Salut, Ma poate ajuta cineva cum pot scapa de chestiile astea, este posibil sa nu pot deschide server-ul pe localhost din cauza lor
  12. Esti foarte tare, iti multumesc foarte mult ! Trade-ul a fost un succes, fara teapa, fara magarii. Succes in continuare !
  13. Mie unul, nu imi da nicio eroare, si am copilat cu pawno. Descarca Sublime Text. E foarte bun !
  14. De exemplu..ai setat pretul unei case la 200.000$. Ai cumparat-o si acum vrei sa o vinzi la stat. Folosesti comanda /sellhousetostate. Te intreaba daca aceasta casa vrei sa fie vanduta la stat pentru suma de 0$, ii spui ca ok, dupa care pretul 0$ se seteaza casei, nicicum pretul inialt setat, adica 200.000. Si casa nu se mai poate cumpara deloc.
  15. Inlocuiesti peste tot unde scrie Valentin98, cu numele tau
  16. Salut. Vreau sa va las astazi un mic edit la gamemode-ul Burned Original deoarece m-am plictisit de sa-mp. Modificarile pe care le-am facut nu sunt wow si anumite buguri recunosc ca le-am reparat si singur dar si cu ajutor din partea unor colegi de aici de pe comunitate. Acestea sunt: - modificat /gps-ul. Am adaugat toate business-urile si alte locatii. - /ah si /hh. Acestea nu mai sunt in texdraw. Am adaugat si testat toate comenzile. - am eliminat toate chestiile de pe plaja: scena, etc... - reparat bugul la comanda /sellhousetostate si /sellbiztostate. - reparat bugul fuel la moto. - reparat unele comenzi pe la factiuni etc..va las sa descoperiti singuri si alte modificari pe care le-am facut Gamemode-ul are denumirea de legenda rpg deoarece nu am avut ce face si l-am pus pe comunitatea delegenda.ro, asa ca, sa nu imi veniti cu chestii absurde, zic si eu . In ceea ce priveste panelul, va zic din start ca stiu ca este si pe net, stiu fiindca chiar eu l-am cumparat. Panelul il vand la pretul de 11 de euro (50 de lei) deoarece este modelul #3 de pe wcode.ro, acesta a costat 7 euro si fiindca am vrut sa adaug si paginile "shop" si "clans" si sa se repare unele probleme, am platit inca 4 euro. Mai multe informatii pe discord: Valentin98#5751 Mai jos va las cateva screen-uri cu panelul. La gamemode nu am mai facut poze deoarece stiti toti cum arata. Poze panel: https://imgur.com/a/CdBZh1r Gamemode: https://www104.zippyshare.com/v/wmjIc57b/file.html Pentru a scoate protectia la admin, in loc de Valentin98, scrieti numele vostru.
  17. Cumpar gamemode-uri. Mesaj in privat pt oferte ! Discord: Valentin98#5751
  18. Salut. Ma puteti ajuta si pe mine cu eliminarea acestor chestii de pe plaja in gamemode-ul Burned? Poza aici: https://imgur.com/a/zRP1LMr
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.