Jump to content

Seghedi Robert

Membru
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Seghedi Robert last won the day on May 6 2021

Seghedi Robert had the most liked content!

2 Followers

Profile Information

  • Sex
    Masculin
  • In-game Name
    Roby
  • Level of knowledge
    Experimentat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Seghedi Robert's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

7

Reputation

  1. Baza de date: http://www.mediafire.com/file/d8w110s8oy4mq1m/NephriteSQL#robertseghedi.dev.sql/file Panel: https://www44.zippyshare.com/v/pLiDDkZT/file.html
  2. Username: RobyBVG Creator (sau editor): Eu Poze/Video în care îl prezinți: Link Virustotal:https://www.virustotal.com/gui/file-analysis/MWVjZTE3M2M5MTkwMjc0Njg1NTllMDgxZWQ5MGM4MDI6MTU5NzQ4NTAyNg==/detection Link download (cu hide): https://www.mediafire.com/file/ih60dcvpbvor60z/Panel_SAMP.zip/file Alte precizări: Am o singura mentiune, nu mai am baza de date.. o puteti reface oricum, nu mai stiu sigur pe ce gamemode il facusem, e de acum un an aproape. ATENȚIE, acest panel nu este recomandat incepătorilor.
  3. Din cate am inteles exista un sistem in gamemode-ul burned.
  4. Salut! Multumim ca ai apelat pentru ajutor in incinta comunitatii San Andreas Multi-Player Romania! Problema poate fi in mai multe locuri. La comanda /work, trebuie sa setezi in primul rand coordonatele la care sa spawneze vehiculul, dar mai ales unghiul, dupa care, in baza de date, trebuie sa creezi un camp nou, si sa setezi la "Default - As defined - 538". Ti-am explicat in mare care ar fi rezolvarile, daca problema persista, lasa-mi un PM. Succes!
  5. Web Development - premium branding (#) Cine sunt? Salut, eu sunt Seghedi Robert (Roby) si acum va prezint serviciile pe care le ofer eu, in programarea web. Fiind premiat cu aur la olimpiadele nationale de informatica, pot spune ca nu sunt oricine. (#) Ce ofer eu? Servicii de web development, adica, ai un server de samp dar inca nu ai un panel? Ok, conteacteaza-ma si in maxim cateva zile il ai exact cum vrei tu, exact cu ce functii vrei tu, exact pe cei template vrei tu, si culmea, daca il vrei si pe Laravel, ti-l fac si pe Laravel. (#) Cat te costa? Avand in vedere ca am destul de multa experienta in programarea web, iar serviciile mele sunt destul de calitative, va voi face cate o oferta separata fiecaruia ce ma contacteaza. Ofertele sunt direct proportionale cu complexitatea sistemelor cerute de catre client. Pretul cerut include si template-ul pe care il doresti, daca vrei sa il cumperi si sa stii ca totul este 100% profesional. Portofoliu: Wordpress - https://seghedirobert.ro/ Platforma - https://platform.seghedirobert.ro/ Catalog online - https://platform.seghedirobert.ro/catalog_online (avizat de ISJ Arges si testat cibernetic) Plata: Metode de plata: PaySafeCard / PayPal / Transfer bancar (EUR / RON) / OP (ordin de plata) Contact: Discord: Roby#8843 Website: https://seghedirobert.ro/contact/
  6. Ori ai importat o baza de date gresita, ori nu ai in baza de date importata tabel-ul 'complaints'.
  7. Salut, am citit tot codul, iar problema este aici: La crearea variabilei "Radaron", ai omis un semn: Inlocuieste asta: Cu asta: new Radaron[MAX_PLAYERS]; Sper ca te-am ajutat Explicatie: (in caz ca vrei sa si intelegi): eroarea #29 la compilare iti spune ca ai uitat undeva un ";".
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.