Jump to content

qAlexGT3

Membru
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by qAlexGT3

 1. Salut, vand un gamemode scris de mine de la 0 special pentru cei care vor sa-si deschida server de samp android, gamemode-ul il dau cu tot ce ai nevoie pentru a-ti deschide server, respectiv apk, data, etc. Gamemode-ul contine 4 joburi(Distribuitor, Street Sweeper, Newsman, Fisherman), toate joburile fiind pe /work, factiuni neterminate(trebuie voi sa faceti comenzile, cum se intra in ele, etc), rentcar simplu dar bun, sistem de admini cu tot cu comenzi si tot, la fel si la helperi, sistem de login/register, gamemode-ul este facut pe mysql(deci are nevoie de baza de date), comenzi pentru
 2. Salut, am un gamemode bigzone editat de mine si am facut un fel de sistem de garaje si are interiorul 18 si virtualul 1.Cand dai /park in garaj masina se salveaza cu vw si interiorul 0, eu am incercat sa fac eu ceva sa il salvez dar nu prea ma pricep, imi poate da cineva direct codul?
 3. Salut, am facut un sistem de rentcar de la 0 si vreau sa pun fiecarei masini un anumit stoc,si, vreau in momentul in care o masina de rent bubuie sa se bage stoc-u inapoi la rentcar.De exemplu daca eu sunt 10 vehicule in rentcar, eu inchiriez unul si raman 9 la rentcar,iar apoi il bubui, e , vreau ca printr-o functie el sa apara din nou in rentcar.Adica cumva sa verific cand bubuie.
 4. Salut, am facut un sistem de rentcar de la 0 si vreau sa pun fiecarei masini un anumit stoc,si, vreau in momentul in care o masina de rent bubuie sa se bage stoc-u inapoi la rentcar.De exemplu daca eu sunt 10 vehicule in rentcar, eu inchiriez unul si raman 9 la rentcar,iar apoi il bubui, e , vreau ca printr-o functie el sa apara din nou in rentcar.Adica cumva sa verific cand bubuie.
 5. Salut, am inceput un gamemode de la 0 si am adaugat cateva chestii, si acum as vrea sa bag sistem de case si sistem de bizuri, dar sa fie pe mysql, cum as putea face asta? Imi poate da cineva un cod ceva?M-am uitat prin mai multe gm-uri si nu am reusit mare chestie.
 6. Checkpointul dispare dar nu apare al doilea, e gm de la 0 nu am de unde sa ma i-au, mai ales pentru ca sunt locatii random.
 7. Deci am facut un job de newsman toate bune merge totul dar dupa ce iti pune un racecheckpoint si intri in el nu se intampla ce trebuie, adica ultimele 2 linii nu functioneaza, eu vreau sa fac un loop in momentul in care dai work sa iti tot puna checkpoint-uri si sa iti dea bani pe ele.Ce am gresit?
 8. Salut, am pornit un gm de la 0 si as vrea sa stiu cum as putea in momentul in care un player scrie ceva pe chat sa apara acel mesaj doar jucatorilor dintr-o anumita raza. Ma poate ajuta cineva va rog?
 9. e // pt ca nu am nev se alea si /* tot de aia
 10. Salut, am gamemode bigzone si vreau sa fac un dealership pe numere si am reusit sa fac ce am vrut, DAR in momentul in care imi cumpar masina imi apare dialogul de register si dupa de login si imi face inca un cont in baza de date(dar ma pune doar sa dau login si dupa primesc spawn), asta dupa ce imi scrie in chat ca am cumparat masina si mi-o si seteaza in baza de date.Pls help.
 11. Vreau sa fac un server de samp android si asta voiam sa fac dar nu stiu exact cum, nu gasesc pe net cum sa fac asta.
 12. Salut, vreau sa am dialoguri, in care sa pui cifre pentru a alege ce vrei sa faci. De ex: /gps ==> 1.Dealership 2.DMV In momentul in care scriu 1 intr-o casuta, si dupa dau select, sa imi puna checkpoint la dealership. EDIT: AM GM BIGZONE
 13. care e faza e un bug la garaje si nu merg de loc
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.