Jump to content

AlexGT3

Membru
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutru

About AlexGT3

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Level of knowledge
  Avansat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. AlexGT3

  Verificare cand bubuie masina

  Salut, am facut un sistem de rentcar de la 0 si vreau sa pun fiecarei masini un anumit stoc,si, vreau in momentul in care o masina de rent bubuie sa se bage stoc-u inapoi la rentcar.De exemplu daca eu sunt 10 vehicule in rentcar, eu inchiriez unul si raman 9 la rentcar,iar apoi il bubui, e , vreau ca printr-o functie el sa apara din nou in rentcar.Adica cumva sa verific cand bubuie.
 2. Salut, am facut un sistem de rentcar de la 0 si vreau sa pun fiecarei masini un anumit stoc,si, vreau in momentul in care o masina de rent bubuie sa se bage stoc-u inapoi la rentcar.De exemplu daca eu sunt 10 vehicule in rentcar, eu inchiriez unul si raman 9 la rentcar,iar apoi il bubui, e , vreau ca printr-o functie el sa apara din nou in rentcar.Adica cumva sa verific cand bubuie.
 3. Salut, am inceput un gamemode de la 0 si am adaugat cateva chestii, si acum as vrea sa bag sistem de case si sistem de bizuri, dar sa fie pe mysql, cum as putea face asta? Imi poate da cineva un cod ceva?M-am uitat prin mai multe gm-uri si nu am reusit mare chestie.
 4. AlexGT3

  Problema, ce e cu rosu nu merge

  Checkpointul dispare dar nu apare al doilea, e gm de la 0 nu am de unde sa ma i-au, mai ales pentru ca sunt locatii random.
 5. Deci am facut un job de newsman toate bune merge totul dar dupa ce iti pune un racecheckpoint si intri in el nu se intampla ce trebuie, adica ultimele 2 linii nu functioneaza, eu vreau sa fac un loop in momentul in care dai work sa iti tot puna checkpoint-uri si sa iti dea bani pe ele.Ce am gresit?
 6. AlexGT3

  Mesajele doar in apropiere

  Mercii. T/C.
 7. Salut, am pornit un gm de la 0 si as vrea sa stiu cum as putea in momentul in care un player scrie ceva pe chat sa apara acel mesaj doar jucatorilor dintr-o anumita raza. Ma poate ajuta cineva va rog?
 8. AlexGT3

  Bigzone dealership pe cifre

  T/C Multumesc mult pentru ajutor.
 9. AlexGT3

  Bigzone dealership pe cifre

  e // pt ca nu am nev se alea si /* tot de aia
 10. Salut, am gamemode bigzone si vreau sa fac un dealership pe numere si am reusit sa fac ce am vrut, DAR in momentul in care imi cumpar masina imi apare dialogul de register si dupa de login si imi face inca un cont in baza de date(dar ma pune doar sa dau login si dupa primesc spawn), asta dupa ce imi scrie in chat ca am cumparat masina si mi-o si seteaza in baza de date.Pls help.
 11. AlexGT3

  Ajutor dialog BIGZONE

  Vreau sa fac un server de samp android si asta voiam sa fac dar nu stiu exact cum, nu gasesc pe net cum sa fac asta.
 12. AlexGT3

  Ajutor dialog BIGZONE

  Salut, vreau sa am dialoguri, in care sa pui cifre pentru a alege ce vrei sa faci. De ex: /gps ==> 1.Dealership 2.DMV In momentul in care scriu 1 intr-o casuta, si dupa dau select, sa imi puna checkpoint la dealership. EDIT: AM GM BIGZONE
×

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.