Jump to content

PrtSc

Membru
  • Posts

    122
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by PrtSc

  1. Septembrie. - Implementat un sistem simplu dinamic de anti-reclama. Cei ce vor reclama, vor fi sanctionati cu 5 minute de mute. - Administratorii 5+ vor putea folosi comenzile blocate. - Implementata comanda /gspec. - Comanda /resetgmotd pentru a6 va ajuta ca managerul sa reseteze automat toate inscriptiile tuturor factiunilor. - Job-ul Fisherman este disponibil acum si in orasele LV/SF.
  2. Versiunea actualizata a modului de joc. (Aprilie). - A fost implementata comanda /editpickupsize pentru manageri. - Creeat un admin control panel pentru manageri. - Poti creea pickup-uri cu text direct din joc, acestea se vor salva in baza de date. (Iunie). - Toate conturile premium vor beneficia de 4 sloturi la vehicule. Pana acum erau 2. - Toate vehiculele Infernus Department au text pe acestea (LSPD/SFPD/LVPD)text. - Comanda /wipedatabase (manager) te va ajuta sa golesti toate log-urile din baza de date. - Comanda /acover a fost implementata pentru administratorii 2+. - Au fost implementate comenzile /aplay si /stopaplay pentru manageri. - Adaugata comanda /tenants pentru detinatorii de case. - Adaugate comenzile /evict si /evictall pentru detinatorii de case. (pentru mine) - Jucatorii nelogati nu vor mai putea scrie in chat. - Adaugat /tognewbie. - Jucatorul ce are /togn dezactivat si are o intrebare /n in curs atunci automat se va seta /togn activat si va putea primi si raspunsul. - Administratorii on-duty sau ce se afla in alt virtualworld nu mai pot primi contract. (pt mine) - Modul 'Mentenanta' si 'Server din nou pe fir' adaugat pentru manageri in acp. - Adaugata comanda /pay. (pt mine) - Rezolvat un bug la kilometrii vehiculelor personale. - Comanda /factions modificata, bgd. https://imgur.com/a/V3CFDEj
  3. Din cauza ca m-am incoronat cu noul COVID-19 stand in casa m-am hotarat sa mai actualizez acest gamemode. Actualizari - Ksiaomi. [1.1.5] Adaugata comanda /gname pentru manageri, acestea comanda modifica numele unei factiuni. [1.1.5] Adaugat Event Place. [1.1.5] Adaugata comanda /editgslots pentru manageri, aceasta comanda modifica numarul sloturilor a unei factiuni. [1.1.5] Comanda /heal intr-o casa este disponibila doar atunci cand acea casa dispune de un frigider, pentru a putea cumpara un frigider, foloseste comanda [/hupgrade]. - Ksiaomi [1.1.5] DMV este acum dynamic. [1.1.5] Pentru ca se apropie Halloween, a fost implementat un quest simplu ce consta in strangerea celor 30 dovleci rataciti prin toate cele 3 orase.
  4. Bugged. Poze: https://imgur.com/a/15qoYym
  5. Missing Bracket Finder - Aceasta aplicatie te ajuta sa gasesti o acolada pierduta prin gamemode. *Aplicatie foarte folositoare pentru cei incepatori. *Fara batai de cap. Detalii si link de descarcare gasiti aici: https://gallery.technet.microsoft.com/Missing-Bracket-Finder-e0a5f0e1
  6. Cumpar cont OG-Times. Cerinte obligatorii: fh curat. lp gol. level de preferat mic. pp sau premium. Ofer avere og in schimb.
  7. PrtSc

    Testam 2 ?

    Incearca asta cu Windows Firewall dezactivat.
  8. Arata comanda /sumo.
  9. Avere og pe contul blue.
  10. Schimba pluginurile in special streamer.
  11. Incearca cu alt cont. Poate ai mai multe masini decat limita.
  12. Avance, Jaloom, Sephrin, Golwad, Statics, Koraibe, Le-Play, Umerrelogy
  13. "Am scos /bonuslevel pentru ca, cauza foarte mult lag." am inteles.
  14. PrtSc

    Getgift!

    Is incluse dar nu folosite. Sterge GiftPosZ, GiftPosX, GiftPosY de pe linia curenta .
  15. Faci sisteme si nu ai idee cum sa exportezi o baza de date. Nu intra in 'adminpanel' ci apasa pe baza de date si apoi dai export fara sa mai intri in arhivele din baza de date.
  16. Create3DTextLabel, mai departe iei de pe sa-mp wiki.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.