Jump to content

OscarJoaca

Membru
 • Posts

  113
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1,151 profile views

OscarJoaca's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Multumesc de completare! Am mentionat mai sus cine este autorul care a facut baza acestui GM, eu l-am edit vreo 60%. Nu ma mai cert cu voi, ca nu are sens. Greseala mea ca am postat acest GM pe net, nustiu ce a fost in capul meu... Am inteles, nu incerca sa ajuti SA-MP-ul din Romania cu script-uri, ca-l ingropi sa mai tare.. Succes @scrilexxx faza asta urata care o faci, ca din cate vad nu poti sa fi un pic matur si sa recunosti ca nu-i facut de tine, in fine, ia tu toate laudele mele, sper sa fie multe!
 2. Pozele care sunt postate la descriere sunt de la o prezentare a serverului, nu din joc. Ce dovada vrei? Oricum toate GM-urile postate de tipul asta is de pe pawn*.ro, sincer nici nu mai are sens sa cenzurez, oricum toata lumea stie... Ia du-te-n pula mea, sincer. Atunci cui ii apartine? Crezi ca JustRed ar face public asa GM pe net? Cauta pe Google, am mai postat acest GM si pe alte comunitati acum o vreme...
 3. Acesta nu este GM-ul lui JustRed, este o copie inceputa de la vx-rp facuta de Pokie, iar eu am editat-o mult pana am ajuns la acest GM...
 4. Eu sunt Damian de pe paw**.ro, iar acest GM imi apartine, ori imi pui creditele, ori o sa cer sa fie sters acest topic.
 5. http://www37.zippyshare.com/v/mpWDt09Q/file.html cu placere! Cat despre tine Uzzi, lasa mai moale tepele, si cand mai postezi pe paw**.ro de aici, pastreaza creditele...
 6. Ok sa zicem, nu vrei, nu-l cumpara. Oricum am vazut asa zisul panel al tau gratis si este o diferenta enorma, o sa vezi ca pe parcurs o sa apara foarte multe bug-uri. In fine, succes daca vrei sa-l perfectionezi pe ala!
 7. Am mentionat mai sus ca este panel-ul care a rulat, doar ca au fost reparate bug-urile. Sincer, nici nu stiam ca este si pe net, este alegerea ta daca cumperi sau nu, nu are sens sa ne certam.
 8. Tu nici macar nu ai vazut GM-ul si te dai cu parerea...
 9. Nu e chiar asa, oricum daca vrei sa cumperi doar panel-ul, te astept cu un mesaj pe skype: oscar.joaca.
 10. Oricum U-Network-ul actual nu are panel-ul finalizat, iar acesta este functionabil 100/100.
 11. Iti spune clar, ca include-ul cu care ai complimat GM-ul nu are aceasi versiune cu plugin-ul...
 12. Asta ziceam, ca este refacut dupa cel oficial si ca eu fost rezolvate bug-urile de conexiune...
 13. www.aliasgaming.ro/panel , este fostul panel care rulat, dar un pic modificat si rezolvat la problema cu deconectari bazei de date.
 14. Descriere produs: Acest Gamemode a fost facut de mine in trecut, pornind de la unnic-ul de pe internet, este aproape identic cu cel care ruleaza chiar acum pe u-network. Gamemode-ul vine si cu Panel la cererea clientului. Nu am gasit bug-uri, dar de la cumparare, timp de 4 zile puteti cere ajutor...Preţ: 10 Euro (GM+PANEL) (GM=5, PANEL=5) PayPal sau PaySafeCard!Alte detalii: Ofer orice fel de test. IMG Panel: (este cel care a rulat, doar ca cu bug-urile reparate) (scuze de reclama, dar nu am avut timp sa o ascund... P.S. AliasGaming este site-ul meu de teste, daca vreti sa intrati sa vedeti panel-ul, www.aliasgaming.ro/panel )
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.