Jump to content

pandeleeee

Membru
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by pandeleeee

  1. Problema rezolvata, problema asta era din usb-ul controller-ului, chiar daca controller-ul era oprit, usb-ul lui era in laptop si era detectat de joc ca fiind joypad banuiesc, l-am scos si functioneaza perfect!
  2. Am avut pe acelasi laptop, windows10, in trecut, instalat san andreas. Am avut doar cateva mici probleme cu crash-urile pe care le-am rezolvat, pentru ca sunt pe net toate rezolvarile. Dar la problema asta nu stiu rezolvarea, de cand am reinstalat windows-ul nu pot sa-l joc, imi face prostia aia mereu. Windows-ul este licentiat, versiune originala, nu piratat sau altceva.
  3. Salut, tin sa mentionez ca nu am mai avut SAMP-ul instalat pe laptop de cand am reinstalat windows-ul si acum m-am gandit sa-l instalez din nou, dar am cateva probleme. Nu este de la modpack, am testat si cu modpack si fara modpack si jocul in sine fara samp instalat, cine ma poate ajuta dau o bere ciucas la 2l. Versiunile de gta testate sunt hooldum de pe filelist si ala de pe moduri.ro, am jucat pe versiunea de pe fl multi ani de zile, n-am avut problema asta. Am drivere la zi, directx am, totul este perfect, nu stiu de ce face asa.
  4. Ca si voi, ceilalti, eu am invatat c-bug din tutoriale, care l-a randul lor erau neterminate si invatai doar o parte din "smeicherie", trangad mai incet ca ceilalti. Mai jos o sa va prezint cateva lucruri pe care trebuie sa le stiti cand faceti c-bug: 1. Apasati butonul drept de la mouse (cel care pune tinta), doar apasati, nu tineti pe el (sa nu se vada tinta). 2. Apasati butonul stang (cel de tragere) nu tineti apasati. 3. Imediat cand vedeti flama de la arma apasati C, nu tineti apasat pe el. 4. Repetati pasii exact la fel. Bun, faceti asta de foarte multe ori, incercati foarte rapid, si mai rapid, pana faci ca-n tutorialele de pe internet (cele foarte bune). Nu, nu este imposibil, puteti face si voi exact la fel ! Primul pas pentru reusita este urmatorul, NU INVATATI C-BUG PE SERVERE, CHIAR DACA ESTE PERMIS, nu veti invata asa, ei sunt experti, iar voi incepatori. Intrati pe single player si incercati sa nimeriti masini (sa bubuie), sa omorati oamenii, asta cat mai rapid, asa invatati c-bug FOARTE, FOARTE BINE ! Al doilea pas este urmatorul, cel putin mie, fac c-bug mult mai repede cand merg spre stanga (tinand apasat a si facand c-bug din mers), fac foarte repede c-bug asa. Al treilea pas ar fi urmatorul, in SA-MP timpul de refresh la pozitia jucatorilor este de 50ms, deci uneori cand noi vedem un jucator undeva el poate fii defapt in alta pozitie (nu de diferenta mare) si ne permite sa facem C-BUG si sa omoram tinta mai usor. In final, c-bugul ar trebuii sa va iasa cam asa: Succes, este mult mai rapid si mult mai frumos. Cele mai multe servere resping c-bug, pentru ca spun ca este un avantaj (cheat), dar defapt el este o tehnica, o arta. (da, eu unul nu joc foarte des cu c-bug, dar este placut sa faci asta). HAVE AND FUN !!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.